Poster för Affliction

Affliction har skaffat sig en poster och döpt sin tredje gala till “Trilogy”. På postern kan vi läsa att förutom titelmatchen mellan Fedor Emelianenko och Josh Barnett deltar flera kända namn. Fighters som Gegard Mousasi, Renato Sobral, Tim Sylvia och Paul Buentello. Det artar sig onekligen och postern får mig verkligen att tänka på kalla kriget och Rocky.

11 Responses to “Poster för Affliction”

 1. Vic skrev:

  Nice gala, men jag undrar hur låga oddsen kommer vara på Fedor egentligen. Jag ser inte vad Barnett kan göra här.

  Kan man hoppas på en Mousasi vs Belfort? Catchweight?

 2. Carl skrev:

  Barnett blir fedors svåraste prov på länge…

  WAR JOSH!!!

 3. Johan N. skrev:

  Carl: Vet du ens någonting om MMA ? “Svåraste prov på länge..” hahahahahaha Fedor kommer stå med Josh och bit efter bit köra bort del efter del, KO Round 2

 4. JG skrev:

  Känns som detta kommer bli en grym gala. Tycker att de andra två affliction galorna har vart mycket underhållande och med så bra namn som dom har nu lär denna inte bli sämre. Bästa galan i år? eller blir det ufc100? va tror ni?

 5. Hepek skrev:

  Jag tror också Barnett blir det svåraste provet på länge för Fedor. Ingen annan i världen som har bättre chans att vinna över honom imo.

  WAR FEDOR!

 6. Anton skrev:

  Nu är det dags, skall Fedor återigen bevisa att han är nummer ett? Har Barnett med sig alla verktyg för att klå Fedor? Hur slutar matchen?

  Själv så tror jag att matchen kommer att se ut som Arvloski bortsett från att Barnett inte vill gå efter knock utan nertagning

 7. Maffe skrev:

  Josh Barnett mot Fedor. Hahah det är väl på tiden att Fedor kör över även honom. Saken är det att det inte finns något vettigt motstånd att sätta upp mot Fedor. Matchen är ett skämt och resultatet är förutbestämt.

 8. Limpan skrev:

  WAR FJÅDÅR!

 9. acke skrev:

  trååååååkigt.

 10. Bear skrev:

  Barnett är rökt.

 11. Patrik skrev:

  Jag undrar om Fedor kör huvudmatchen i Affliction 4, 5 osv. också. Om dom nu inte stöper ikull innan dess.

  Nej fan, in med Fedor i ufc så man kan få se matcherna alla egentligen vill!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235