Inför Bellator V

Imorgon är det dags för den femte upplagan av Bellator och nu börjar det verkligen hetta till. Det blir semifinaler i lättvikt samt ett par kända namn bland supermatcherna.

Först och främst är det självklart Eddie Alvarez som ska gå sin andra match för organisationen. Alvarez med meriter från Bodog och DREAM har under karriären bland annat besegrat namn som Joachim Hansen och Tatsuya Kawajiri. Det är helt andra namn än hans motståndare Eric Reynolds mött. Han har tidigare bara gått i mindre amerikanska galor men besegrade i första rundan erfarne Thomas Schulte mycket övertygande. Totalt i karriären har det blivit 10 vinster och en förlust och Alvarez måste prestera för att vara säker på seger.

I den andra semifinalen ställs den andre förhandsfavoriten, Jorge Masvidal mot Toby Imada. Den förre streetfightern Masvidal gick förra året matcher i både Strikeforce och Sengoku och totalt har han 17 vinster och tre förluster. Imada har gått över 30 matcher och är en hård kille att möta. Han har bland annat gått matcher i King of the cage och vunnit sina flesta matcher på submission.

Bland supermatcherna hittar vi bland annat se tungviktaren Dave Herman som såg övertygande ut i EliteXC. Dessutom deltar norrmannen Dan Evansen som senast förlorat två matcher i UFC.

GP lättvikt
Toby Imada (21-11) vs Jorge Masvidal (17-3)
Eric Reynolds (11-1) vs Eddie Alvarez (16-2)

Supermatcher
Frank Carabello (3-0) vs Waylon Lowe (3-2)
Justin Edwards (1-0) vs John Troyer (8-2)
Tammy Schneider (3-6) vs Jessica Pene (5-0)
Pete Dominguez (9-3) vs Matt Jaggers (11-4
Dan Evensen (10-4) vs Raoul Romero (3-1)
Sherman Pendergarst (11-12) vs Joey Beltran (5-3)
Josh Barnes (5-1) vs Dave Herman (14-1)

9 Responses to “Inför Bellator V”

 1. Farujah skrev:

  17 vinster och tre segrar? :P

 2. Daniel skrev:

  Det är skillnad på vinster och segrar, visste du inte det =D

 3. Rebel-Ape skrev:

  War Masvidal :)

 4. maia skrev:

  Hade inte möjligt att maila och tipsa för tillfället så lägger det här, Demian Maia ska möta Nate “The great” Marquardt på UFC 102. Vinnaren lär bli nästa utmanare skulle jag tro…

 5. maia skrev:

  Hade inte möjligt att maila och tipsa för tillfället så lägger det här, Demian Maia ska möta Nate “The great” Marquardt på UFC 102. Vinnaren lär bli nästa utmanare skulle jag tro…

 6. maia skrev:

  Sorry dubbelpost… WAR maia för övrigt

 7. greg skrev:

  trippelpostarn.
  Alvarez 4 president

 8. jeNk skrev:

  Ändrat “segrar”…era hökar! :lol:

 9. Joakim Borgudd skrev:

  Haha, krävs det en felskrivning för att det ska bli snack kring Bellator så är det kanske värt det :wink:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235