Klart med andra säsongen av Bellator

Bellator körde igång i våras och efter tolv veckor hade man utsett mästare i fyra viktklasser och bjudit på underhållande MMA. Sen dess har det varit tyst, men nu presenterar man ett nytt TV-avtal för organisationen. Första säsongen sändes på ESPN deportes men nu har man istället slutit ett avtal med Fox Sports Net. Bellator säsong två kommer ha premiär 8 april och gå i 12 veckor. Dessutom har den tredje säsongen premiär redan 12 augusti.

Fox sports net är en kanal som når ut till ungefär 82 miljoner hem och nu kommer också galorna att sändas live. Man kommer även sända sammandrag på jätten NBC samt på den spanska kanalen Telemundo. Alltså är det ett stort steg framåt för Bellator som nu kan nå ut till betydligt fler tittare och dessutom göra det i direktsändning. Men med det följer också en större press på att lyckas fylla turneringarna med duktiga fighters, vilket inte är det lättaste. Men kanske gjorde första säsongen tillräckligt bra reklam då mästarna på tre matcher vann totalt 175 000 dollar.

Dessutom är det inte helt lätt att behålla intresset för en organisation som höll sin senaste gala i juni. Men redan nu har man i alla fall börjat låna ut sina mästare till andra organisaitoner. Eddie Alvarez ser vi i DREAM nästa vecka, Hector Lombard kommer att gå match hemma i Australien och Joe Soto har redan vunnit en match utanför Bellator. Vill ni friska upp era minnen i väntan på den andra säsongen kan ni göra det i deras kanal på Youtube, där finns ett en massa bra MMA.

Mästare i Bellator
Fjädervikt - Joe Soto
Lättvikt - Eddie Alvarez
Weltervikt - Lyman Good
Mellanvikt - Hector Lombard

4 Responses to “Klart med andra säsongen av Bellator”

 1. ludde skrev:

  n1n1

 2. Vinnysimmo skrev:

  Hoppas nya sesongen producerar lika mycket underhållning som den förra!

 3. Joakim Borgudd skrev:

  Yes, jag kommer att sitta bänkad!

 4. MMABloggen » Blog Archive » Klart med andra säsongen av Bellator skrev:

  [...] gå i 12 veckor. Dessutom har den tredje säsongen premiär redan 12 augusti. … More here: MMABloggen » Blog Archive » Klart med andra säsongen av Bellator Post a [...]

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235