Deltagare annonserade för Dynamite!!

FEG, DREAM och K-1 håller på nyårsafton sin traditionsenliga nyårsgala “Dynamite!!” och nu har man också annonserat ett gäng deltagare. Det kommer att bli matcher i MMA och K-1 där den japanska publiken lär bjudas på stor show. Sen tidigare är det klart att det blir en titelmatch i lättvikt mellan Shinya Aoki och Tatsuya Kawajiri. Det blir även final i “Super Hulk”-turneringen mellan Ikuhisa Minowa och Thierry Rameau Sokoudjou.

I dagarna har representanter från FEG och DREAM dessutom presenterat att följande killar kommer att delta, Kid Yamamoto, Bob Sapp, Tim Sylvia, Kazushi Sakuraba, Kiyoshi Tamura, Hayato Sakurai, Hideo Tokoro och Hong Man Choi. Det märks verkligen att det är en gala för den japanska publiken, men det kommer garanterat bli ett par spännande matcher för oss andra också.

Jag hoppas att stjärnorna Kid Yamamoto och Hayato Sakurai får möta bra motståndare och inte någon okänd nykomling. Som motståndare till Tim Sylvia känns det ju som att det är ganska troligt att det blir Hong Man Choi eller Bob Sapp. Dessutom kan man nog räkna med att det kommer fler stora namn till listan.

8 Responses to “Deltagare annonserade för Dynamite!!”

 1. jb skrev:

  håller fortfarande tummarna för fedor vs jose canseco :P

 2. Joakim Borgudd skrev:

  I Japan vet man aldrig vilka galna matcher det blir förrän det är dags för galan ;). Vem vet de kanske har fått publiken att tröttna på vanliga “jätte vs vanlig person”-matcher och satsar på Hong Man Choi mot en bantamviktare. Nej men allvarligt talat lär det bli en underhållande gala som vanligt, Kawajiri får äntligen en riktigt stor match.

 3. Akira skrev:

  Är nästan lite sugen på HMC vs Sylvia!

 4. ludde skrev:

  Tror inte aoki kmr klara av kawajiri, som är en såpass bra striker medans aoki knappt kan slå

 5. Joakim Borgudd skrev:

  Well, Hansen lyckades inte slå många slag mot Aoki senast :wink: . Men vi får se, jag gillar Kawajiri som fan och tror att han kan bli svår, men Aoki har överraskat oss många gånger…

 6. AntonL skrev:

  Kid Yamamoto vs Hong Man Choi, där pratar vi om David och Goliat :)

 7. ludde skrev:

  Kawajiri är bättre på att ha kontroll över sin motståndare på marken än vad hansen är, och gillar han skarpt med så hoppas på han

 8. Henkepenke skrev:

  Kanske talar för mig själv, men det här kortet ser grymt ut, 3 st favoriter för mig, Yamamoto, Sakurai, och Sakuraba! usch va nöjd jag blir, Aioko är självklart också kul och se, men mer nöjd för dem andra man får se :)

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235