DREAM 12 - Resultat

Nu på morgonen gick DREAM 12 i den mycket omskrivna buren man skaffat sig. Gå vidare för att se hur det gick för Eddie Alvarez, Alistair Overeem och de andra stjärnorna. Jag kan utlova fantastiska knockar och omöjlig submissions.

Första galan för DREAM i bur är nu alltså genomförd och det blev ett par riktigt bra matcher. I huvudmatchen behövde Alistair Overeem inte ens en minut för att strypa ut James Thompson med en stående giljotin. Men för en kort sekund var han nära att bli nertagen av den framrusande britten som är en av få fighters som faktiskt är större än holländaren. Men som så många gånger förut visade Thompson att hans teknik är under all kritik då han serverade sitt huvud och matchen var slut.

Mästaren av huvudsparkar, Marius Zaromskis gjorde just vad han är bäst på mot koreanen Myeon Ho Bae. Precis som mot Hayato Sakurai och Jason High satte han en perfekt spark och matchen var över, jag kan inte komma på någon fighter som vunnit tre raka matcher med en huvudspark.

Mästaren i Bellator och DREAM-veteranen Eddie Alvarez fick en tuff resa mot karatekan Katsunori Kikuno. Stående blev han träffad en del och han spenderade en stor del av första ronden med att pressa japanen mot buren för att söka nedtagningar. Där fastnar han nästan i en submission och misslyckades med alla försök till nedtagningar. I den andra ronden är Alvarez nära att sätta en giljotin men Kikuno klarar sig ur. Men mot slutet av ronden får Alvarez en andra chans på marken och sätter en armtriangel och matchen är över.

Veteranen Kazushi Sakuraba visste precis vad han ville göra mot kroaten Zelg Galesic, han riskerade inget utan dök tidigt på ett ben och fick sin nedtagning. Där sökte han direkt ett benlås men hamnar istället på mage med kroaten över sig. Han håller fast i foten men blir träffad med massvis av slag utan att kunna ta sig därifrån. Just när domaren börjar fundera på ett bryta lyckas han rulla runt och sätter benlåset och kroaten tvingas klappa med stora smärtor i knät. Jag var helt säker på att Galesic hade matchen i sin hand men istället bjuder den 40 år gamle Sakuraba på årets vändning och visar att man aldrig kan räkna ut honom.

Resultat
Alistair Overeem besegrade James Thompson via sub i rond 1
Eddie Alvarez slog Katsunori Kikuno via submission i rond 2
Marius Zaromskis besegrade. Myeon Ho Bae via KO i rond 1
Kazushi Sakuraba slog Zelg Galesic via submission i rond 1
Katsuyori Shibata besegrade Tokimitsu Ishizawa via TKO i rond 1
Dong-Sik Yoon besegrade Tarec Saffiedine via delat domslut
Yoshiro Maeda besegrade Chase Beebe via submission i rond 1
Kuniyoshi Hironaka slog Won Sik Park via TKO (skada) i rond 1
Tomoya Miyashita besegrade Keisuke Fujiwara via domslut

7 Responses to “DREAM 12 - Resultat”

 1. Johan skrev:

  Var det inte James Thompson du menade? :O

 2. Joakim Borgudd skrev:

  Precis, sorry! James Thompson, Josh Thomson, Nick Thompson. Undrar vem som skulle göra det bäst mot Overeem. Men jag är i alla fall jävligt nöjd med DREAM 12, ett par galna matcher.

 3. Axel skrev:

  Var kan man se matcherna?

 4. AntonL skrev:

  Jag tyckte att buren var roligare att titta på faktiskt, de borde ha bur oftare så att tex fler japaner kan öva sig inför strikeforce.

  Tråkigt att Kikuno förlorade mot Eddie Alvarez, det var rätt så jämnt i första ronden.

 5. Johan Wicklén skrev:

  Bra gala. Sjukt snyggt av Zaromskis. Buren var nice, men kändes inte nätet lite väl “sviktigt”?

  Och jävlar vad Alvarez fastnade i det där skumma nacklåset. När han väl tog sig ur hade han fan hållning som ringaren i Notre Damn.

 6. Joakim Borgudd skrev:

  Ja Johan, Zaromskis är grym alltså, kan som sagt inte komma på någon som vunnit tre matcher i rad på huvudspark, inte ens Cro Cop har gjort det!

 7. Johan Wicklén skrev:

  Nej det är fan sjukt. Lär inte ha hänt på så här hög nivå iallafall. Och sättet han följer upp sina sparkar med. Kommer direkt ett, två slag. Nu var det nära igen att han få in en smäll på en Bae på väg ned. Det är fan koolt!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235