DREAM vs Sengoku på nyårsafton

Det är nu officiellt att DREAM och FEG håller sin nyårsgala “Dynamite!!” ihop med Sengoku. Ryktena satte igång när Sengoku för en tid sedan ställde in sin egen nyårsgala och spekulationerna visar sig nu vara sanna.

Däremot är det inte klart hur många fighters från Senogoku som deltar i samproduktionen som fått namnet “DREAM vs Sengoku”. Till exempel verkar stjärnan Hidehiko Yoshida inte säker på att den planerade matchen mot Satoshi Ishii blir av men förhoppningsvis får vi snart svar på det. Jag har svårt att tänka mig att DREAM inte skulle genomföra en sån supermatch. Men oavsett kan vi nog se fram emot ett riktigt starkt kort.

3 Responses to “DREAM vs Sengoku på nyårsafton”

  1. JG skrev:

    Kul att de kör tillsammans. Skulle gärna se UFC vs strikeforce, fedor och musasi mot lite UFC folk vore inte fy skam det. Sen tycker jag att anderson silva vs cung lee(som nu äntligen gör comeback) vore en kul fight självklart är anderson en bättre fighter allround men tror nog att denna fight skulle stanna på fötterna och det skulle definitivt vara kul att se. Men det kommer juh aldrig hända så man borde väll sluta drömma.

  2. Skurtbert skrev:

    På tal om chung så är han med i nån rymdfilm som har 7,5 på imdb, det måste vara rekord för en film med en MMA-stjärna i en hyffsat stor roll…

  3. herr_tomte skrev:

    Ja skön film dessutom! :D

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235