Sokoudjou ångrar sig

“Jag tog ner Nortje på marken, precis som jag trodde jag skulle göra, jag slog på honom och ville inte sluta. Men jag skulle ha slutat.”

I en intervju med Inside MMA pratar Rameau Thierry Sokoudjou om den kontroversiella vinsten mot Jan Nortje på DREAM 9. En match han vann övertygande. Men där eftersnacket mest handlat om Sokoudjous ovilja att sluta banka på Nortje efter att domaren brutit matchen.

I intervjun säger han också att Nortje är en trevlig kille och att det inte är någon konflikt mellan dom. Han säger också att han inför matchen kände det som att det var en match han absolut  inte fick förlora, men att han ångrar sig efteråt.

Vinsten tog honom i alla fall vidare i turneringen tillsammans med Hong Man Choi, Ikuhisa Minowa och Gegard Mousasi. Och med en välbehövlig vinst har han i alla fall tillfälligt fått lite liv i karriären. Den spåddes bli lysande efter att han slagit ut både Nogueira och Arona i Pride, men kraschlandade efter 3 förluster på 4 matcher i UFC och Affliction.

3 Responses to “Sokoudjou ångrar sig”

  1. Farujah skrev:

    Liten rättelse bara, Sokoudjou gick sammanlagt 3 matcher i UFC, förluster mot Cane och Machida, samt en seger mot Nakamura, dock på skada.

  2. Joakim Borgudd skrev:

    Rättelse på vad då? Läs igen lite mer noggrant, UFC och Affliction står det.

  3. Farujah skrev:

    Heheh sry Borgudd, synen svek mig lite där på morgonen =)

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235