Werdum möter en Silva

Idag skriver Sherdog att man från flera källor fått bekräftat att Fabrico Werdum ska möta en annan brasse i form av Antonio Silva på “Fedor vs Rogers” den 7 november. Silva var tidigare mästare i EliteXC men stängdes av efter att ha testat positivt för anabola steroider. Istället för att vänta ut avstängningen gick han matcher i Japan och Sengoku, men tydligen kommer det inte få några följder när han nu återvänder till USA.

Silva har ett record på 13-1 och under karriären har han vunnit mot bland annat Justin Eilers och Ricco Rodriguez. Nu ska han ha skrivit på ett långt kontrakt med Strikeforce och där finns ju ett par bra tungviktare att testa sig mot, kontraktet innehåller även ett avtal som tillåter honom att gå matcher i Sengoku. Werdum blir definitivt hans tuffaste motståndare i karriären och han vann sin debut i Strikeforce mot Mike Kyle i augusti. Under karriären har han gått matcher i UFC och Pride där han besegrat namn som Brandon Vera och Gabriel Gonzaga. Totalt har han ett record på 12-4-1 och utöver MMA är han en duktig grappler som så sent som för några veckor sen vann ADCC.

Föruom matchen mellan Fedor Emelianenko och Brett Rogers väntas Jake Shields möta Jason Miller i en match om interimbältet. Mästaren Gegard Mousasi ska även delta i en match, men den ska inte gälla titeln, en möjlig motståndare där ryktas vara Rameau Thierry Sokoudjou

9 Responses to “Werdum möter en Silva”

 1. niclas 1 skrev:

  högst problematiskt och näsan skandalöst system, att det går att göra som Antonio “den ryske brassen” Silva har gjort.

 2. Andersson skrev:

  hehe roida upp sig och sen tävla i japan när man torskar … Skulle personligen vilja se längre avstängningar och dyligt när det gäller detta.

 3. jb skrev:

  tror werdum får stora problem

 4. Ludde skrev:

  Hoppas på werdum. Gillar han skarpt.

 5. Farujah skrev:

  Detta kommer Werdum inte att vinna

 6. Ferm skrev:

  grymt card om strikeforce får ihop detta!!

 7. JG skrev:

  Strikeforce kort ser alltid mycket bra ut, nu är det bara att hoppas att de inte har lika mycket otur som förra gången.

 8. Jocke skrev:

  Werdum är rolig, både som fighter och person… Var nere på ADCC och han är en underhållare av rang!

 9. Per skrev:

  Tycker det är dunder att de slagit ihop sina påsar med DREAM det löppnar för så sköna fighterJag älskar Strikeforce och DREAM..de tänker lite utanför ramerna… de e skickliga match makers… är det nån som vet vem det är som sätter ihop matcherna?? Har de e match maker..som typ UFCs Ferrita?? I LOVE JAPANESE MMA (Crazy Lady DREAM 11)

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235