Äntligen underbart igen!

Finns fortfarande mycket att göra men vi är åter, åter för att stanna! Mycket har hunnit hända och MMA-landskapet har förändrats något efter UFC 86. Oj vad jag saknat bloggen…nu kör vi!

Eftersom bloggen legat nere kör vi ett nytt datum för tävlingen så att fler får chansen att vinna, nytt slutdatum blir 080719…

AKTUELL TÄVLING!
Är det någon som är sugen på att vinna en snygg, klassisk rashguard från Keiko Raca?

Vi har även två tandskydd som andra och tredje pris och allt tack vare vår sponsor Typhoon Fight Gear!

Vad ska ni göra för att vinna?

Kunskapsfråga:
Vilken gemensam motståndare har Fedor Emelianenko, Mirko “CroCop” Filipovic, Mauricio “Shogun” Rua, Quentin “Rampage” Jackson och Bas Rutten besegrat?

Slogan:
MMABloggen är i behov av en slogan och den som svarar rätt på frågan och kommer på den bästa sloganen tar hem tävlingen. Det kan faktiskt också bli så att en annan slogan blir den vi senare väljer om det så att den kommer tillsammans med ett felaktigt svar. Jag kommer att bedöma vilken slogan som är bäst och min bedömning kan ej överklagas!

Skicka era svar märkta med “Tävling” till mmabloggen.tavling@gmail.com, mailet ska innehålla fullständigt namn, adress och önskemål om storlek. Svaret ska vara oss tillhanda senast den 31 juni och vinnarna annonseras kort därefter. Lycka till!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235