Cage Rage 27 - Step up (Spoilers!)

Hittills har jag varit imponerad av att Cage Rage tagit sig tid att göra en ny introlåt till varje gala, men till denna galan använde de en gammal och det kändes bara lågbudget.

Här är i alla fall lite video från galan…

Innan galan var jag ganska hård mot Baroni och jag står fortfarande fast vid mina uttalanden. Men den “skallande-mannen” satte ett nytt lågvattenmärke inom sporten samtidigt som Baroni hanterade situationen mycket väl.

3 Responses to “Cage Rage 27 - Step up (Spoilers!)”

  1. Joakim Borgudd skrev:

    absolut imponerande att baroni inte blev skogstokig, men ingen vinst att hurra för, hans motståndare kändes knappast värdig.

  2. jeNk skrev:

    Killen såg vettskrämd ut från början till start…lite väl stort steg för honom.

  3. Alexander skrev:

    Imponerande av Baroni att ta en skallning på det sättet. Killen som skallade honom var inte liten, träffade klockrent och när Baroni inte var beredd. Baroni verkade bara skaka på axlarna lite, och då är man faktiskt lite bad ass

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235