Lugnt och skönt

Det känns lugnt på MMA-fronten just nu och det är tur. Min kära sambo har återupptäckt Sims 2 med alla expansion packs och det begränsar min tid vid datorn för dagen.

Det som händer idag är ju Cage Rage 27 “Step Up” där Phil “New York Stupid Ass” Baroni gör sin 170 lbs debut. Hoppas innerligt att detta blir Baronis fjärde raka förlust och att han sen fortsätter att förlora med tanke hur han beter sig emellanåt. Han är ingen bra representant för sporten eller för mänskligheten för den delen. Men tyvärr så är jag inte säker på att Scott Jansen har vad som krävs efter en kortare analys av hans record, men man kan alltid hoppas. Hoppas också att jag får chansen att titta på galan imorgon. Här är det fullständiga kortet:

Scott Jansen vs Phil Baroni
Neil Grove vs Robert Berry
James McSweeney vs Mustapha al Turk
John Phillips vs Tom Watson
Stav Economou vs Piotor Kusmierz
Ashleigh Grimshaw vs Robbie Olivier
Cristian Binda vs Brad Pickett
Eva Liskova vs Aisling Daley
Jason Young vs Francis Heagney
Mark Brown vs Wessley Johnson
Jody Cottham vs Umidjon Mavlyanov
James Elson vs Dave Van Gasse

Det är även brittiska Cage Warriors idag där Paul “Inte längre pensionär” Daley går match. Säkert fler spännande matcher på den galan men inga stora namn…

One Response to “Lugnt och skönt”

  1. Alexander skrev:

    Solbrillor på sig på staredownen, hahaha, han skulle kört med spegelglas i dom som på det goda 80-talet.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235