Dagens bild

Så här ser det ut när Mariusz Pudzianowski förbereder sig inför sin MMA-debut, kolla in fler bilder här. Hans debut sker på KSW 12 den 12 december mot boxaren Marcin Najman.

24 Responses to “Dagens bild”

 1. Kenny skrev:

  http://pyetya.kei.pl/photo/seminarium_msukata/DSC_0509.jpg

  Tack och gonatt.

 2. Hulkster skrev:

  hahah.. exakt vad jag tänkte oxå när jag såg den bilden..

  Ska bli intressant å se hur det går för honom, att han kommer vara starkast råder inget tvivel om och om han nu har bra kondis som det snackas om på forumet så kan det nog gå vägen för The dominator.

  Tycker iofs att han borde vara väldigt osmidig samt stel med den kroppen så hamnar han på rygg blir han nog liggandes där.

 3. 035 skrev:

  Det där med osmidig och stel vet jag faktist inte, som Strongman (som träningsform och tävling) måste man ju vara ganska vig för att komma åt och så. Olympiska lyftare är bland de smidigaste människor jag sett, prova själv att göra riktiga knäböj utan att vara vig.

 4. Andreas skrev:

  Strongman-tävlare och bodybuilders brukar generellt vara väldigt viga så tror absolut inte att han kommer vara stel och ovig. Dock den dagen vi får se en fotbollsspelare, eller hockeyspelare övergå till MMA, då kan vi börja snacka stelet… :mrgreen:

 5. 035 skrev:

  Precis, väldigt seriös styrketräning kräver smidighet.

  Glömde säga detta innan, och det har sagts förr, men: HELVETE VAD STOR HAN ÄR

 6. Antonio skrev:

  Är det någon som vet hur mycket han väger för närvarande och vad han tänker väga in på? Har för mig att jag läst han väger typ 320 pounds. Det är ju en bra bit över UFC:s maxgräns för tungviktare på 265.

  Vad har han för ambitioner? Kan han tänka sig att testa ett tuffare motstånd i USA om denna match går bra? Är han klar med strongman?

  Tycker det ska bli väldigt spännande med Mariusz i MMA!

 7. Joakim Borgudd skrev:

  Antonio, han har nog tappat en hel del i vikt trots allt och jag har läst någonstans att han på sikt vill klara 265 pounds, men vet inte om han gör det ännu.

 8. Styrkan skrev:

  Svårt att tänka mig att matchen går till domslut. Antingen gör han köttfärs av motståndaren på 90 sek eller så blir det en “Sapp”.

 9. shad skrev:

  Kan intyga att monstret inte alls är varken stel eller ovig. Har sett honom (i strongmansammanhang) både sitta i spagat och fälla kroppen som en fällkniv o limma bröstkorgen mot benen… Den enda fysiska bieffekt hans styrka/explosivitet möjligtvis bär på är att hans muskler kostar sjuuuka mängder syre för att underhållas… å andra sidan, vem vill går in och clincha med honom i 2 minuter för att trötta ut honom!? ;)

 10. Shane skrev:

  Hoppas han inte går in med samma taktik som sapp alltid har, bullrush i 2 min och sen händerna på knäna

 11. 035 skrev:

  Tror faktiskt att hans kondition inte är så illa, Strongman-event kräver en hel av det och det går ju rätt bra för honom där. Möjligen om man lyckades få honom på rygg och hålla honom där, och på så sätt tvinga honom arbeta mycket, då kanske man kan suga musten ur honom.

 12. Farujah skrev:

  Jag tror att han faller på konditionen, när man är så stor och har så mycket muskelmassa som han har, så är det svårt. Titta på Brock bara, den sjuka träning som han går igenom, den snabbhet och så han har, titta på allt det, så blir han ändå trött ganska fort, vilket inte är konstigt då man är stor.

  Jag tror och hoppas att det här roidmonstret krossas.

 13. Pirreus skrev:

  Jag kan inte tänka mig han sparka på mittsar som en liten thailändare håller i.. Satan vad dom skulle flyga!

 14. äpplet skrev:

  satan vilka köttiga lår!

 15. tojo skrev:

  Inte bra för MMA-debatten med sportens första dödsfall coming right up! :shock:

 16. Jonte B skrev:

  Spännande men samtidigt tråkigt med ännu en fuskare. Han lär väl rasa i vikt om han slutar roida så 265 blir väl ingen omöjlighet i längden.

 17. Oscar_L skrev:

  Jag tror han får cuts ganska lätt. Huden ser riktigt tunn ut på bilderna. Vad tror ni?

 18. Andreas skrev:

  Han kommer, och vill nog inte hetsrasa i vikt. Han vill ju behålla så mycket styrka som möjligt! Tror knappast hans hud är tunnare än någon annans, bara jävligt lite underhudsfett.

  Fy fan va skoj det blir att se han fightas. Han behöver inte träna mycket slagteknik för att ha sanslös knockpower i händerna…

 19. JuggaBugga skrev:

  Yes !
  Ännu ett monster som folk kommer hata bara för att han krossar allt i sin väg pga storlek och styrka. Hoppas han får kontrakt med UFC snart!

 20. kakka skrev:

  Ja lite av själva grundfilosofin med kampsporten är väl att med teknik besegra en fysiskt starkare motståndare. Det är väl det som gör att man hoppas på att sånna här killar åker på däng.

 21. affe skrev:

  kommer hans match gå i “oldschool-mma” eller vad det brukar kallas? han har liksom inga handskar på sig

 22. Jonte B skrev:

  JuggaBugga, folk kanske kommer hata honom för att han är en fuskare. Man kan ju alltid hoppas på det istället. Hata någon för att han är stor och stark tycker jag känns rätt korkat :)

 23. Dykarn skrev:

  Har alla glömt bort Lesnars första match mot Mir? Monster som inte har sw eller bjj bakgrund kan få smörj av någon betydligt mindre men som vet vad han sysslar med och har en gameplan mer sofistikerad än “stand up and trade”.

 24. fqwxgrjtmt skrev:

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235