ProElite inte i konkurs?

“Representanter för EliteXC har uppgett att de kommer fortsätta arbeta och planera en gala tidigt nästa år. De flesta fighters som står under kontrakt har kontaktats. Organisationens advokater har uppgett att i EliteXC i motsats till den allmänna åsikten inte har gått i konkurrs utan bara har minskat sin administration”.

De här uppgifterna kommer från graciefighter och i nuläget är det osäkert är det oklart vad det innebär. Kanske är det bara ett svar på vissa fighters försök att få sina kontrakt med EliteXC avskrivna omedelbart och ett sätt att vinna tid och pengar.

Även om det ligger någonting i det man säger är man i en nästan omöjlig situation. I princip all personal som hade ansvar för att arrangera galor och boka matcher är sparkade och ProElite har knappt några egna tillgångar kvar. Och i den situationen lär det vara omöjligt att hitta finansiärer. Men det återstår att se vad som händer.

7 Responses to “ProElite inte i konkurs?”

 1. jeNk skrev:

  Upp & ner, ner & upp. Grisen gal i granens topp!

 2. jb skrev:

  känns som ett försök att sälja ut kontrakten istället för att alla fighters blir free agents

 3. Chifen skrev:

  Tillhör kankse inte ämnet.
  Men man blir spyfärdig.

  http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4119993

 4. skurtbert skrev:

  Chifen: Intressant artikel, tycker folk ska reagera på den… jag skrev iaf vad jag tyckte om Kenneths journalistik… det var fan svårt att hålla sig saklig efter att ha läst hans smörja!

 5. Alexander skrev:

  Vikken tomte!

 6. David skrev:

  cirkus!!!!

 7. Morgall skrev:

  Riktig dålig Journalistik, ingen som vill höra hans jävla åsikter, han borde börja blogga om han vill framföra sina egna synpunkter..idiot säger jag!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235