Strikeforce - Shamrock vs Cung Le (Video/Spoilers!)

Här är huvudmatchen…

…ser fram emot Borgudds fullständiga genomgång.

6 Responses to “Strikeforce - Shamrock vs Cung Le (Video/Spoilers!)”

 1. Morgall skrev:

  I 3:e ronden slutade Frank Shamrock at le..De kommer tillbaka för att jaga honom, och så brukar de oftast vara..Dessutom tycker jag han har blivit väldigt arrogant och uppsnofsig..Så minns jag inte han från förr..Även hans bror Ken Shamrock tycker likadant.

 2. Daniel skrev:

  Tack för detta, jag har haft stora problem att hitta vettiga videos.

  Förstod att Cung skulle vinna då jag hörde att Frank enbart skulle köra stående….

 3. Fredde skrev:

  Jag trodde att han bara sa så (att han skulle köra stående).
  Hur dum får man vara? Ok, det är väl lite respektingivande och ett mått på “mod”. Men vad fan, han borde tagit ner honom i 2a eller 3e ronden när han märkte att Cung plockade poäng efter poäng på honom. Dock var han ju inte helt chanslös, han verkade ha mer kraft i sina nävar än vad Cung hade. Det var en fin smäll som skakade om Cung i 3e ronden, som han sedan följde upp med ytterligare några träffar.

 4. Johan Wicklén skrev:

  Jaaaaaaaaaa! Han sparkade sönder Franks högerarm, grym match. Men visst, Frank fick in några fina träffar på Cung i tredje, trodde nästan att han skulle gå i backen där.

 5. Lablo skrev:

  Ojoj vilken match, vilken intensitet! Känndes dock som att Cung var alldeles för snabb för Frank, även om Frank visade varför han var en champ i tredje så räckte han inte till. Le’s sparktekink var för bra för Frank som ändå ska ha kredit tycker jag. Två stora fighters!

 6. Benn skrev:

  Helt enkelk Sanda (Sanshuo) är det bästa som finns i stående fight! Varför jo för att de finns så pass många avancerade tekniker som är så bra som man kunde se i denna fight!
  Men man måste även vara en duktig Sanda utövare som Cung le för att utnyttja dess komplexa form.
  Synd bara att man inte fick se några kast från Cung li, Men han vågade väla inte åka ner i backen!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235