Fedors gloria på sne…

Jag vaknade idag och visste att vissa saker hade förändrats, åder-Brock är ju tungviktsmästare. Men att läsa att Fedor förlorat en match i Combat Sambo mot Blagoi Ivanov (same Ivanov han tidigare vunnit mot)  och endast lyckats ta en bronspeng får mig att nästan ifrågasätta allt jag tar för sanning. Det vattnas säkert i munnen på Arlovski att Fedor eventuellt fallit i Hollywood-fällan och jag måste gå och tröstäta lite frukost…

20 Responses to “Fedors gloria på sne…”

 1. Morgall skrev:

  jäklar, men nu är de långt uppe i ryssland och en sport som inte intresserar kanske så många i väst.

  de bevisar bara att han är människa, man kan inte hålla på för alltid, antingen väljer man Affliction eller sin Combat Sambo tycker jag..

 2. Adam skrev:

  “fallit i Hollywood-fällan…”
  Vänligen förklara.

 3. jeNk skrev:

  Fedor ska tydligen vara i Thailand till slutet på november (med undantag för Sambo-turneringen) där han spelar in en film som han har huvudrollen i…

 4. Henkepenke skrev:

  Jag ser inte 1 förlust i sambo som världens undergång. Han klipper Arlovski

 5. Rebel-Ape skrev:

  Precis, Fedor har varit och filmat i Thailand så han har inte haft den rätta tiden för att träna inför tävlingen, men endå känns d surt :(

 6. Henkepenke skrev:

  Men alltså hur förlorade han då? i mean var de inte på Submission eller KO så e han fortfarande unbeatable enligt mig :D

 7. Alexander skrev:

  hallå vi snackar ryssland. Han la sig för att få upp oddsen mot sig mot arlovski. sen betar maffian att fedor loosar, han vinner som vanligt och alla cashar in.

 8. gemini skrev:

  Han förlorade på poäng. Läste nått om att han fick soppatorsk. Troligen inte tränat tillräckligt p.g.a. filminspelningen.

 9. jb skrev:

  alla förlorar så småningom.. även fedor så klart

 10. Gary skrev:

  Fedor förlorar aldrig!

 11. Alexander Öhrstrand skrev:

  Fedor once fought himself…and won!

 12. skurtbert skrev:

  Jag hörde att han mötte Chuck Norris och förlorade, kan någon bekräfta?!

 13. Rebel-Ape skrev:

  läste att han låg under med 8-0 i poäng, sen fick han det till 9-5 innan tiden rann ut.

 14. Hepek skrev:

  Ja han blev kastad några gånger och låg under…men sen kom han tillbaka o slog ner den andra killen men tiden rann ut å kan förlorade med 8-5.

 15. Hepek skrev:

  Jag är rätt glad att han förlorade faktiskt…nu kanske han går med i ufc när han inte längre behöver försvara sin världsmästartitel i sambo. :smile:Tror han förlorade med flit :mrgreen:

 16. Alexander skrev:

  kan ju hoppas. Så han får möta randy för vad som verkligen hade varit biggest fight in mma history.

 17. skurtbert skrev:

  brock vs fedor är nog en större fight…

 18. Henkepenke skrev:

  Jag säger som han (vem-de-nu-kan-ha-varit) att dom borde ha Super heavyweight istället! Släpp in fedor i heavyweighten och se när hundjuckar-sönder deras armar efter att ha murat igen de flestas face!! Jag tyckte dock randy gjorde bra ifrån sig? Brock e allt för stor, men randy skötte sig fint ändå.

 19. Alexander skrev:

  Jag var en av de som sa att man borde ha super HW. Men jag tycker man borde göra ett undantag för Fedor som hade spöat Brock stående och liggande.

  Man skulle kunna kalla klassen “Fedor Weight” :lol:

 20. danne skrev:

  Rent skicklighetsmässigt hade randy-fedor varit en mycket större match, brock vann enbart pga sin vikt..

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235