Galvao har gjort sin debut

Den sjufaldige världsmästaren i BJJ, Andre Galvao gjorde i helgen sin debut i MMA på galan “Fighting 4 kidz”. Galan som samlar in pengar åt barn hölls i Santa monica. Hans motståndare var Jeremiah Metcalf, en för mig okänd fighter med ett record på 9 vinster och 5 förluster. Galvao slutade som vinnare i sin debut efter ett armlås i andra ronden.

I första ronden hade han tidigt varit illa ute och blev till och med nedslagen, men lyckades i slutet av ronden vinna mark och ge tillbaka i slagduellerna. I den andra ronden fortsatte samma utveckling och Galvao pressade Metcalf med slag innan han tog ner honom och avslutade matchen.

Det ska bli intressant att se vad Galvao kan uträtta som welterviktare, det finns få som är bättre på BJJ än honom. Men vi vet alla att omställningen från BJJ till mma inte är den lättaste.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235