HERO’S Korea 2007 (SPOILER!)

HUVUDMATCHERNA

Denis Kang vs Yoshihiro Akiyama

Dong Sik Yoon vs Fabio Silva

Taiei Kin vs Zelg Galesic

Kommentarer
Hade tänkt göra som jag brukar…en utförlig genomgång av galan med färgglada omskrivningar och kommentarer. Men jag tog Kangs förlust hårdare än jag trodde att jag skulle göra….kanske tomheten i hans blick när han satt knockad i hörnet som smittade av sig. För det känns tomt att PRIDE-stjärna efter PRIDE-stjärna slocknar. Så just nu känner jag inte för att skriva alls…bästa medicinen mot det är nog en god natts sömn. Jag är tillbaka imorgon med nya krafter!

One Response to “HERO’S Korea 2007 (SPOILER!)”

  1. JonnyBoy skrev:

    Att Kang skulle få spö av Akiyama kändes givet, båda två är dock favoriter som jag följt relativt länge och Kang kommer vi att se mer av.

    Jag trodde att “dongen” skulle vinna på Kimura, vann gjorde han iaf.

    Galesic som har haft en bedrövlig start i K-1 Hero’s vann, visserligen var det ett dåligt match-up + att den slutade riktigt tråkigt, synd när han för en gångs skull såg peppad ut (gällande K-1, han har varit peppad förut) :P

    Tack för filmerna!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235