MMA i helgen

Idag fredag är det ShowXC Elite där huvudmatchen är Javier Vazquez vs JC Pennington. Det kommer även vara match mellan Shayna Baszler vs Jennifer Tate (som var med i Fight Girls)…ingenting som riktigt kittlar innan galan men det betyder inte att det inte kan bli bra matcher ändå. Mitt intresse för kvinnor inom MMA har ökat lavinartat sedan Gina Carano kom in i bilden…

På lördag är det dags för Art of War 4 som är i Mississippi och bilden visar huvudmatchen. För övrigt fightcard så gå hit…inga stora namn heller men de Art of War jag sett tidigare har hållt en jämn godkänd kvalité.

Även King of the Cage har en gala som heter Arch Rivals i Reno. Jag har personligen svårare för KOTC och jag vet inte riktigt vad det beror på. Kanske har roids-killen som är maskot något med det att göra eller så är det den något sunkiga produktionen…ah, jag ska inte vara så hård. KOTC har fostrat många av dagens stora namn.

På söndag kommer det dock den gala som inte bör lämna någon MMA-fantast oberörd…K-1 Hero’s Olympia Korea! Följande fighters kommer att underhålla oss…min personlige favorit Denis Kang, veteranen Carlos Newton, Wanderlei wannabe´n Fabio Silva, Zelg “lille Cropcop” Galesic, underhållaren Minowaman, MMA-debuterande BJJ underbarnet Marcelo Garcia och många andra som kommer att förgylla min/vår tid på jorden.

Behöver jag påpeka att MMA lever och frodas?

3 Responses to “MMA i helgen”

  1. Geniet skrev:

    kommer det några heroes galor med engelska kommentatorer?

  2. jeNk skrev:

    Inte så vitt jag vet…någon som har annan info?

  3. Pontus skrev:

    *zoinks*! Akiyama ska gå match igen, en personlig favorit! Han presterade riktigt bra fram till avstängningen efter matchen mot Sakuraba.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235