IFL Semifinaler

IFL

Då var det snart dags (2 augusti) för semifinalerna i IFL. Jag har visserligen missat några av matcherna i serien men ändå försökt att se det mesta. Det har varit lite förvirrande att veta vilken match som varit vilken eftersom flera tv-nätverk har sänt dessa matcher under olika namn. Jag gillar lag-konceptet eftersom det numera är självklart att man som fighter behöver ett bra camp i ryggen för att lyckas. Att IFL dessutom har lyckats att locka många stora namn inom MMA och har Bas Rutten som kommentator är guld. Det är även kul att se samma fighters lite oftare och på detta sätt skapa sig en uppfattning om deras styrkor respektive svagheter och huruvida man gillar dem eller inte. Ligan har ju några stjärnor och för mig är den mest lysande Horodecki som många med mig förutspår en ljus framtid inom sporten.

Jag förutspår 2-3 till fördel för Pitbulls och 4-1 till Silverbacks. Väntar med att gå ut med mitt tips…kanske precis innan galan delar jag med mig av de tankarna. Men jag har redan tippat på MMAPredictions och det tycker jag också att ni ska göra!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235