Inför IFL Grand Prix

IFL har haft mycket problem inför sina finaler…fighters har varit skadedrabbade och det har även varit kontraktsproblem som gjort att vissa av de större namnen uteblir. Sen försöker de också att konkurrera med UFC 79…samtidigt som det är stormatchen i NFL mellan New England Patriots vs NY Giants. Med tanke på att IFL-aktien sjunker stadigt så kanske det inte var det smartaste draget att välja dagens datum och ha de konkurrenterna.

Matcherna
Jay Hieron vs Delson Heleno
Chris Horodecki vs Ryan Schultz
Benji Radach vs Matt Horwich
Antoine Jaoude vs Roy Nelson
Wagnney Fabiano vs LC Davis
Tim Kennedy vs Elias Rivera
Rory Markham vs Brett Cooper

Hieron vs Heleno kan bli spännande då Hieron ibland gör bra ifrån sig men även om han kan ha svårt att avsluta. Hieron kommer fömodligen vilja hålla det stående då Helenos styrka är BJJ. Horodeckis motstånd har bytts ut allt eftersom på grund av skador men till slut landade den på lejonet Schultz…ett ok val som förmodligen passar den fortfarande obesegrade Horodecki. Har man följt IFL tidigare så kan det vara spännande att se de andra matcherna då man känner igen namnen…men annars är det väl kul att se Tim Kennedy redan är på fötterna så snabbt efter förlusten mot Jason “Mayhem” Miller den 15 december.

Jag gillar IFL men vet inte vad jag ska tycka om att de kommer att lämna “lag vs lag” konceptet och gå över till “camp vs camp” istället…tiden får helt enkelt utvisa hur det blir…om det blir.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235