Yarennoka - Officiella matcher

Även om snacket mest har rört Fedor och att M-1 samarbetar med Yarennoka så är någon match med Fedor ännu inte officiellt utannonserad. De första officiella namnen från Yarennoka kan jämföras med tanken på citronsaft…de är salivskapande!

Yarennoka

Shinya Aoki är ett submissionfreak och även en av mina absoluta favoriter. Gesias “JZ” Calvancante flög som en drake igenom sitt motstånd i HERO’S och tog hem hela turneringen. För mainstream-publiken är säkert denna match inget särskillt…för mig och säkert många andra hardcore-fans är denna match som en oas. Visst produceras det mycket MMA numera…men det är just sådanna här matcher jag vill se!

Om inte Hayato “Mach” Sakurai kittlar er lite så får jag väl berätta att han knockade nuvarande TUF:are Mac Danzig i februari på PRIDE 33. Mach vann även en Shoot Boxing match mot svenske Jani Lax för inte så länge sedan. Hasegawa är kanske inte samma stora namn för mig…men det beror nog mest på att jag inte följt DEEP där han rockar ett bälte.

Inga viktklasser eller matchregler har ännu annonserats.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235