Inför WEC 37

Mina kunskaper om kombatanterna i WEC är i dagsläget begränsade även om mitt intresse för WEC bara ökat med tiden. Nu när de blivit en mer renodlad organisation för lättviktarna känns de mer legitima, tänker på att det tidigare fanns motsvarande viktklasser i både UFC och WEC som båda ägs av Zuffa.

Att försöka göra kvalificerade gissningar hur matcherna kommer att gå på WEC 37 känns på snudd till oansvarigt eftersom jag bara känner till de stora namnen. Visst har jag en bild framför mig hur Torres och Palaszewski vinner men där emellan så är det klent.

Därför tänkte jag tipsa om MMA-Analyst som gjort några genomgångar av vissa matcher som kan vara till hjälp för att öka kunskapen och intresset för matcherna. Läs om följande matcher:

Mike Budnik vs Shane Roller
Cole Province vs Diego Nunes
Hiroyuki Takaya vs Cub Swanson

Bart Palaszewski vs Alex Karalexis
Blas Avena vs Kevin Knabjian
Johny Hendricks vs Justin Haskins
Mark Munoz vs Ricardo Barros
Joseph Benavidez vs Danny Martinez
Wagnney Fabiano vs Akitoshi Tamura

Hur tror ni att det kommer att gå?

2 Responses to “Inför WEC 37”

  1. jb skrev:

    well maineeventet har ju potential att bli galet i övrigt har jag ingen koll

  2. jeNk skrev:

    Håller med…men tänker skaffa mig bättre koll då jag tror att WEC har potential. Men lönerna är låga och publiksiffrorna låga…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235