Fedor + Yvel = Bodog?

Vid lite länksurfande kom jag in på följande Kroatiska sida: http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20070827_24151_67161.php

Sidan innehåller en film där de intervjuar Cro-Cops sparringspartners inför UFC-matchen mot Kongo den 8:e september. Cro-Cop har tagit hjälp av en hel del högklassiga fighters och i filmen får vi se intervjuer med Dean Lister, Gilbert Yvel och Remy Bonjansky (Kickboxare i K-1). De får frågor som hur många gånger de varit i Kroatien och vad de tror om Cro Cops kommande match. Yvel får en speciell fråga som får mig att reagera. Reportern frågar honom om hans egna karriär och vem hans nästa motstånd är. Yvel svarar tveksamt att det troligtvis blir mot ingen mindre än Fedor Emelianenko. Yvel säger att det lär bli under organistaionen Bodog den 6:e oktober i Kanada. Yvel säger dock att det inte är bekräftat eftersom allt är inte färdigt med kontrakt och liknande.

Det ska bli intressant och se hur mycket sanning det är i det utalandet. Personligen hoppas jag att det är bullshit då Fedor bör slåss mot mer etablerade fighters om han ska behålla sin titel som nr 1 i HW-divisionen. Tråkigt att det inte riktigt löser sig med kontraktsförhandlingar med UFC för det är där han behöver vara för att bli den legend han förtjänar att vara.

Men skulle denna match bli ett faktum är jag bara glad över att få se min favorit i action, det var ett tag sen.

Det kan vara av intresse att veta att Fedor och Yvel tränat tillsammans…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235