Kimbo möter kolossen?

Jag såg just på mmamania att MMA-radiokanalen Carson’s corner uppgett att de fått bekräftat vem Kimbo Slice ska möta i nästa match. De uppger att högt uppsatta källor inom ProElite bekräftat att motståndaren 31 maj på CBS Saturday night fights blir James Thompson. Är det någon som blir upprymd över detta?

Nej, jag tänkte väl det. Men samtidigt är man inte förvånad över att de fortsätter bygga upp Kimbo som en riktig stjärna inom MMA inför sammarbetet med CBS. Planen är antagligen ett stående krig där Kimbo får en till vinst till sitt record.

prideBritten Thompson har förvisso gott en del matcher mot bra motstånd i Pride, men han har förlorat två i rad och inte direkt visat prov på bra haka. Men han är självklart otroligt mycket bättre än Tank Abott, men det är snälla matcher man ger Kimbo. Men det är väl vad publiken vill ha, en motståndare vars nästan alla matcher slutat i rond ett, oavsett det är vinster eller förluster. Det handlar inte om att jag vill se Kimbo mot tuffast tänkbara motstånd. Men det vore roligt om han fick möta någon med fler dimensioner, eller i alla fall en erkänt skicklig boxare. Nu lär det återigen sluta i rond ett utan att Kimbo egentligen visat att han kan något om MMA.

Därför kan jag inte låta bli att hoppas på att det inte är sant. Och är det inte någon som känner att det här vore en match för Pride om det funnits kvar?

6 Responses to “Kimbo möter kolossen?”

 1. jeNk skrev:

  Sorgligt (om sant) att de inte vågar testa sin guldkalv. :sad:

 2. Johnny skrev:

  en match man absolut inte skulle missa iaf!

 3. Johan Wicklén skrev:

  Skit! Stor kille med bäbishaka. Inte ens kul.

 4. Alex skrev:

  Frågan är om inte sporten drar på sig mycket negativ kritik från allmänheten genom att CBS sänder Kimbo “Trädsgårds-sluggern” Slice i sin första gala. Vanligt folk, i.e. folk som inte är med i MMAbloggens entourage, är jag rädd för ser inte till sporten i sig utan mer på det “negativa” Kimbo gjort förut.
  Fast i målgruppen 15-35 av det manliga könet, så har dom nog mkt nyvunnen publik.

 5. Juelz skrev:

  James Thompson blir knockad inom tio sekunder.
  Snubben har noll skills jag har alltid hatat han, speciellt när han spelar på en image som en galen kille.
  Man får ändå ett gott skratt när han ena sekunden försöker att skapa rädsla med sin staredown och efter en sekund ligga tokknockad på mattan.
  Det är lite skillnad när en snubbe som Wanderlei Silva föröker intimidera en än den här tönten.
  Aja tråkigt att EliteXC kör vidare med freakshow stuket iallafall när det kommer till deras tungviktare jag menar Bo Cantrell, Tank Abbott den här fjanten, vem är nästa motståndare kanske Zuluzinho kan vara något.

 6. Henkepenke skrev:

  När jag ser Thompson så tänkter jag direkt på Frye, fan kunde dom inte sätta in honom mot kimbo istället, Don frye e hård som sten! kanske börjar bli lite möglig snart o så vad gäller åldern… Men endå, han har sjukt bra haka, och så e han ju föredetta boxare om jag förstått de rätt?

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235