Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Nord och syd enas mot öst

Nord och syd enas mot öst

Brett Rogers tar sina MMA kunskaper till nya höjder då han inför sin batalj mot Fedor Emelianenko kommer att specialtränas av ingen mindre än Sergio Cunha. Mannen som tidigare tränat ”Shogun” och lett denne till en knockout i första ronden mot Chuck Lidell. Han har även tränat Wanderlei Silva, Anderson Silva, Antonio Nogueira och BJ Penn. Matchen mellan tungviktarna kommer att äga rum den sjunde november på galan ”Fedor vs Rogers”.

Cunha har tagit med sig sitt pick och pack och flyttat till Minneapolis tillsammans med sin familj för att slipa på Bretts Muay Thai-kunskaper. De kommer att träna tillsammans i tre månader men redan nu så tycker Sergio Cunha att Brett har gjort framsteg. ”Jag förberedde ett intensivt och ett speciellt program för honom efter att ha sett videos och diverse information om Fedor.” säger Cunha. “Brett Rogers chanser att slå den oövervinnerliga ryssen är mycket större än vad de flesta tror“.

Personligen så tycker jag att Brett Rogers borde fokusera på sitt ground-game, speciellt försvaret då Fedor är en specialist på submissions. Ryssen har submittat 16 av sina 31 motståndare. Att Brett tränar Muay Thai tyder onekligen på att han vill avsluta matchen fort och verkligen inte vill ner och rulla med ryssen. Om han lyckas med det är upp till bevis.

11 Responses to “Nord och syd enas mot öst”

 1. AntonL skrev:

  Så länge han kan träna på takedown defense så ser jag inga problem alls.

  Fedor mot Sylvia var ett exempel på där Fedor slog ner honom som en form av takedown, samma sak mot Zuluzinho och Gary Goodridge.

  Så generellt så har Fedor inte så värst bra takedowns, det enda gången jag har sett Fedor dominerat någon inom det är mot Nogueira.

  Vet iofs inget om Rogers brottning och så, men har svårt att se Fedor gå in i klinch mot honom och plocka ner. NEJ, matchen mellan Fedor- Schilt gills inte här då Schilt inte har någon TD alls för fem öre.

 2. Farujah skrev:

  Fedor kommer vinna, ingen tvekan om saken, hans standup är bättre än rogers också.

 3. Leben är en hårding skrev:

  Ska Fedor bli mosad så blir det av Rogers.

  Tror han har grymt bättre chans än både Arlowski och Tim Sylövia.

  Brett Rogers, lite Tyson över honom om
  ni frågar mig.

  Krossade Arlowski.

  Detta är fighten Fedor förlorar om
  det ska bli en förlust innan han lägger
  ner. :twisted:

 4. Tobbe skrev:

  Haha Fedor har takedowns minst sagt. Glöm inte matchen möt Heath Herring där han “suplexar” Crazy horse som exempel. Killen är komplett men alla blir äldre.

 5. yonsson skrev:

  Brett Rogers har självförtroende, hype och styrka, men det är nog allt. Han är snabb för sin storlek, men Fedor är galet mycket snabbare. Fedors hastighet och fotarbete kommer att ta ut Rogers styrka, men det blir säkert en grym match.

  Det är synd att dom redan sätter Rogers mot Fedor eftersom Rogers säkert kommer att bli grym om några år. Det kändes löjligt att Rogers skulle få gå in i samma ring som Arlovski, men mot Fedor känns det patetiskt. Synd att vi inte får se Fedor vs Werdum, Brock, Overeem eller Couture istället.

 6. Tobias skrev:

  Håller med Yonsson ovan, Rogers har potential men är långt från Fedors klass än så länge. Enda chansen för Rogers är ett lucky punch, inget annat. Om någon hävdar storlekens betydelse som fördel för Rogers så har vi sett Fedor hantera det förr, det oroar mig.

  Precis som jag tidigare hävdat är det synd att Fedor inte kan matchas mot de bästa HW:sen, så länge han inte gör det kommer vi inte veta, och inte han själv heller, om han verkligen är bäst just nu. Missförstå mig inte - jag diggar Fedor - men så är det!

 7. nature skrev:

  @Leben är en hårding
  Jag tycker att det enda som Tyson och Brett har gemensamt är att de bägge är mörka. Brett är långsam och vevar på med hakan i värdet: kort sagt han KAN inte boxar (han står inte rätt) och saknar ett snabbt fotarbete. Men han är tung och stark. Låt han stå på sig några år, så han han bli en utmaning att räkna med. Han kommer inte ha en chans mot Fedor, tror jag.

 8. Leben är en hårding skrev:

  Tycker du han är långsam emot Arlowski, Brett Rogers?

  Långsam I händerna eller i Kroppen?

  Finns på Youtube. Han är hyggligt snabb i kroppen för sin storlek.

  Vad jag sett av Brett Rogers så tycker jag han verkar både intelligent och lugn i sig själv. Han stressar inte upp precis för minsta attack om någon vill ta ner honom på marken.

  Han är en smart fighter.

  Han kommer bli än grymmare.

  Rogers Kan Skaka Fedor, tro mig.
  http://www.youtube.com/watch?v=DiZATRikDQQ

 9. Limpan skrev:

  @Leben är en hårding

  Om Rogers skall skaka Fedor så är det lucky shot som gäller, att han slagit 9 burkar innan han mötte Arlovski gör ju inte Rogers till favorit direkt.. Men, upsets har ju hänt förr, ungefär som när Rogers slog Arlovski. :-)

 10. yonsson skrev:

  Vad Rogers gjorde mot Arlovski var att träffa och sen ösa på med hakan i luften och händerna nere. Gör han det mot någon som inte är snurrig och som är bra stående så åker han på spö. Fedor har tålamod nog att vänta på ett bra läge, för att sedan kontra (som han gjorde mot t ex Arlovski).

 11. nature skrev:

  @@Leben är en hårding
  Kanske inte långsam (för sin tyngd) men han vevar på för fullt med hanka i vädret. Möter han en fighter som Fedor, som har rutin och bidar sin tid, är han körd. Han “slåss” verkligen slåss som en gatuboxare. Grejen är att han skulle kunna slå ännu hårdare om han lärde sig förflyttningar samt rörelser, innan han slår. Sätt honom sedan på diet och låt honom sedan väga in på 105, istället för 120, som nu.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235