Efter helgens Shooto (Spoilers!)

I helgen gick alltså Shooto “Road To 20th Anniversary Final” och här kommer resultatet. Först och främst fick Takanori Gomi en bra nystart för organisationen i sin match. Han besegrade Shootos världsmästare Takashi Nakakura med en TKO i andra ronden. Han såg dessutom ut att vara i riktigt bra fysisk form och vi får hoppas att “Fireball kid” är tillbaka på allvar. Frågan är vad han går sin nästa match.

I galans huvudmatch i fjädervikt mötte mästaren Takeshi Inoue den meriterade Rumina Sato. Redan 1994 gick Sato sin första match för Shootk och det var han som började bäst. Med en ursinnig offensiv fick han nedslagning tidigt. Där lyckades han dock inte avsluta matchen och istället var det Inoue som en stund senare gav tillbaka. Och han visade mer skärpa i uppföjningen och Sato kunde bara skydda sig innan domaren bröt. Förhoppningsvis får vi se Inoue prova lyckan i en större organisation snart. En som inte fick en lika trevlig gala var topprankade Mitsuhiro Ishida som vi på senare tid sett i DREAM och Strikeforce. Han mötte Mizuto Hirota som varit mästare i Cage force och Hirota sänkte sin motståndare med en tung kombination en bit in i första ronden.

Resultat
Takeshi Inoue besegrade Rumina Sato by TKO i rond 1
Takanori Gomi besegrade Takashi Nakakura  by KO i rond 2
Williamy Chiquerim bes. Yusuke Endo via submisson i rond 1
Mizuto Hirota besegrade Mitsuhiro Ishida by KO i rond 1
Kenichiro Togashi besegrade Tetsuji Kato  via domslut
Kotetsu Boku besegrade Yutaka Ueda (6-2-1) by TKO i rond 1
Akiyo Nishiura besegrade Takumi Ota via domslut
Megumi Fuji besegrade Won Bu Chu via submission

7 Responses to “Efter helgens Shooto (Spoilers!)”

 1. Itchi skrev:

  Varför spoila? :cry: Hade inte sett den än…..

 2. Mattias S skrev:

  Låt bli att läsa? :D

 3. Joakim Borgudd skrev:

  Sorry för det, men jag kände att det helt enkelt inte var en stor het gala som behövde en “spoiler”-rubrik, vi skriver inte spoilerrubriker till alla galor. Men jämfört med de flesta sidor är vi väldigt duktiga, många engelskspråkiga sidor skriver ju avslöjande rubriker till och med.

  Själva rubriken säger ju sig själv. Har man inte sett det läser man inte vidare. Men sorry ändå.

 4. David skrev:

  Eh sändes ens den här galan någonstans?

 5. Norre skrev:

  Gör ni ett litet inslag om Jungle Fights också? :)

 6. Joakim Borgudd skrev:

  Jag har tänkt tanken men trodde inte någon var intresserad av Jungle fight!

 7. Bullen skrev:

  Om lill Nog fightas är det intressant var det än är

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235