Gomi i Affliction

Den japanska superstjärnan Takanori Gomi är nu äntligen klar för Affliction och debuterar för organisationen den 1 augusti. Han verkade för ett par veckor sedan vara klar för en match men då kunde man inte enas om en vikt. Men nu är det alltså klart att Gomi möter Rafaello Oliveira på Affliction “Trilogy”.

Gomi var stjärna i Pride vann senast en match i Shooto och han vände en svit på två förluster som åkte på i Sengoku. Totalt har han ett record på 30 vinster och endast 5 förluster. Och bland annat har han vinster mot Mitsuhiro Ishida, Jens Pulver och Hayato Sakurai. Under karriären har han också varit mästare i både Pride och Shooto och länge rankades han som en av världens bästa lättviktare. Och kanske är matcher i USA något som kan ge en nytändning i hans karriär och resultera i nya bälten för den 30-årige Gomi.

Motståndaren Rafaello Oliveira har varit aktiv i år och vunnit tre matcher i år, totalt har han ett record på 8-1. Förlusten kom mot Strikeforces lovande Lyle Beerbohm i ShoXC och annars har han mest gått i mindre lokala galor. Men han har världens chans att överraska hela världen, vilket är en faktor man inte ska underskatta. Affliction “Trilogy” går den 1 augusti och blir organisationens tredje gala. Huvudkortet går som PPV medan underkortet sänds av HDNet.

Huvudkort
Fedor Emelianenko vs Josh Barnett
Gegard Mousasi vs Renato “Babalu” Sobral
Vitor Belfort vs Jorge Santiago
Paul Buentello vs Gilbert Yvel
Takanori Gomi vs Rafaello Oliveira

Underkort
Paul Daley vs Jay Hieron
Chris Horodecki vs Dan Lauzon
Ben Rothwell vs Chase Gormley
L.C. Davis vs Javier Vazquez
Mark Hominick vs Deividas Taurosevicius
Lucio Linhares vs Mikhail Zayats
Rob Broughton vs Jessie Gibbs

4 Responses to “Gomi i Affliction”

 1. jb skrev:

  ganska ospännande matchning för gomi

 2. skurtbert skrev:

  Men ändå ett fett kort!

 3. David skrev:

  tycker matcherna känns ganska “uppenbara”… då menar jag vilken som ska vinna. och inte så intressant heller faktiskt förutom Gegard Mousasi vs Renato “Babalu” Sobral

 4. Mathias skrev:

  men som sagt i mma kan allt hända thats why we love it:lol:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235