HDNet och Sengoku

I senaste Inside MMA tillkännagavs att HDNet har nått en uppgörelse med World victory road och Sengoku om att sända deras galor på HDNet fights. Det är en god nyhet främst för att det ger ytterligare publicitet för Sengoku i USA och därmed möjligheter till större intäkter och intressen hos fler fighters. Intressant är också att notera att HDNet redan har avtal med FEG om att sända DREAM. Den första galan HDNet sänder blir Sengoku 7 som går 20 mars och bland annat innehåller första rundan i deras GP i fjädervikt.

Nyligen har också Sengoku deklarerat att man ska inleda ett sammarbete med japanska Shooto. Tanken är att fighters från Shooto ska få chansen till större uppmärksamhet i Sengoku. Samt att WVR kan låta sina unga löften gå amatörmatcher i Shooto, då man på sistone knutit till sig flera unga lovande atleter genom uttagningar i Japan. Även om man kan argumentera för att en stor organisation i Japan vore bättre så är det roligt att WVR växer sig starkare och bygger vidare på sitt koncept.

2 Responses to “HDNet och Sengoku”

  1. Rebel-Ape skrev:

    Bra nyheter, verkligen. JeNk’s Hitler-monopol ska krossas :)

  2. Juelz skrev:

    Kan bli kul att se Sengoku med Bas Rutten som kommentator. Jag hade velat se lite bakom scenerna intervjuer i både Sengoku och Dream, som Bas gjorde i Pride.

    Sengokus fjädervikts-turnering ser intressant ut också jag tycker det ser ut som att dem har en bättre uppställning än Dream. Iallafall om man ser till record. Sengoku kanske har varit smarta ändå med att växa sakta men säkert i skuggan av Dream.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235