Sengoku 11 tar form

Den 7 november går Sengoku 11 och nu verkar större delen av kortet vara klart då man idag presenterat ytterligare ett par namn. Först är det mästaren Jorge Santiago som gör comeback efter att ha legat lågt sen segern mot Kazuo Misaki i våras. Han har vunnit 9 raka matcher och har dessutom avslutat alla motståndare. Nu blir det dock ingen titelmatch då man inte tycker det finns en värdig utmanare. För motståndet står polacken Mamed Khalidov som inte förlorat sen 2005 och bland annat besegrat Tor Troeng men för första gången nu går i en stor gala.

På korter ser vi också den gamle UFC-mästaren Kevin Randleman som möter den obesegrade bulgaren Stanislav Nedkov. Randleman förlorade senast i Strikeforce mot Mike Whitehead och lär behöva vara i bättre form än då för att ha en chans mot Nedkov. Denne är som sagt obesegrad och i sin debut för Sengoku körde han över veteranen Travis Wiuff. Gå vidare för att se hela kortet.

Sengoku 11
Hatsu Hioki vs Michihiro Omigawa
Kazunori Yokota vs Eiji Mitsuoka
Jorge Santiago vs Mamed Khalidov
Satoru Kitaoka vs Jorge Masvidal
Dave Herman vs Jim York
Kevin Randleman vs Stanislav Nedkov
Marlon Sandro vs Yuji Hoshino

4 Responses to “Sengoku 11 tar form”

 1. Pouya skrev:

  Shit tva riktigt intressanta matcher, dem dar tva uppstickarna ar nagra att halla ogenen pa!

 2. Per skrev:

  Sengoku är bra!!!
  De levererar bra matcher. Även fast det är omöjliogt, så borde de ingå i alliansen DREAM, STRIKEFORCE,M1. TROR att det blivit en riktigt bra combo.
  Men de är för mycket politik mellan japsarnas Orgisar har jag hört.

 3. P. skrev:

  Sengoku är sjukt underskattat. De flesta av deras fighters må vara okända för den stora publiken, mig inkluderat, men deras galor har alltid levererat med råge, riktigt bra fighter, de tråkiga kan jag nog räkna på ena handens fingrar.

  Jag tycker Sengokus position som uppstickare är mycket spännande så jag har gjort mitt bästa för att följa organisationens utveckling så gott jag kan utan att kunna förstå Japanska, och jag är väldigt imponerad. De verkar jobba hårt på att tvätta bort det dåliga rykte vissa aspekter av japansk MMA har, t.ex. freakmatcher, frånvaron av dopingtester och minst sagt suspekta kopplingar till organiserad brottslighet.

  Ekonomiskt verkar de planera väldigt långsiktigt och deras största sponsor är, som en japansk bloggare jag mailade uttryckte det, “familjevänliga”, en stor lågpriskedja i Japan i stil med BestBuy i USA. De verkar också jobba hårt på att sakta men säkert bygga upp egna namn, och av vad jag sett hittills så har de lyckats gräva upp en hel del killar som ser ut att ha en lovande framtid.

  TV-kanalen DREAM sänds på ska ha pressat DREAM till att försöka få till stånd ett samarbete med Sengoku då DREAMs tittarsiffror inte varit så överväldigande, Sengoku ska ha svarat med att de dels inte gillade riktningen som DREAM har, dels att de inte litade på ledningen, som innefattar gamla PRIDE. Detta tolkar jag också som att Sengoku inte har några större pengaproblem eller liknande utan tror på sina möjligheter att överleva på egen hand.

  Deras senaste gala såg publik- och produktionsmässigt ut som om de kämpade för livet, men med tanke på att de senaste galorna bara sett bättre och bättre ut, galan innan var turneringsfinal och de planerar stort inför nyårsafton, plus det faktum att nästa gala är planerad för en något större arena ger mig känslan av att Sengoku 10 snarast var tänkt som motsvarigheten till en UFC fight night ungefär. Vi får se vad framtiden visar.

 4. P. skrev:

  “dels att de inte litade på ledningen, som innefattar gamla PRIDE”

  Hoppsan.

  “gamla PRIDE-officials” skulle det naturligtvis stå.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235