Sengoku ställer in nyårsgalan

På nyårsafton skulle Sengoku ha premiär under sitt nya namn Sengoku Raiden Championship med en sprakande avslutning på året. Huvudmatchen skulle vara mellan nationalidolerna Hidehiko Yoshida och Satoshi Ishii och direkt konkurrera med FEG:s “Dynamite!!” samma kväll. Nu kommer dock rapporter från BloodyElbow som säger att man helt ställer in galan.

Ryktena startade när Sengoku ställde in presskonferenser inför galan. Det kan helt enkelt vara så att man haft svårt att bygga upp ett tillräckligt slagkraftigt kort för att kunna konkurrera med “Dynamite!!”. Därför säger bland annat en kommentar från Josh Gross hos Sports Illustrated att DREAM och Sengoku kanske kommer att producera nyårsgalan ihop.

En match mellan Yoshida och Ishii är knappast något som gänget på FEG lätt kan tacka nej till då man har fem timmars sändningstid och verkligen behöver bra tittarsiffror. Än så länge är nämligen bara ett par matcher klara för galan, så som en K-1 match mellan Masato och Andy Souwer samt Ikuhisa Minowa mot Thierry Rameau Sokoudjou. Alltså knappast matcher som bär upp årets största gala i Japan, men förhoppningsvis får vi mer nyheter snart.

2 Responses to “Sengoku ställer in nyårsgalan”

  1. Rebel-Ape skrev:

    intressant! som ett fan vill man att alla galorna ska gå för att vi vill juh se mathcerna oavsett om de är under samma datum lr inte.

  2. Brad Nowell skrev:

    Tråkigt att det inte blir någon nyårsgala för SRC. Men förhoppningsvis kan de samarbeta med Dream/FEG och vara med på ett hörn på Dynamite. Det hade varit en bra lösning.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235