Inför UFC 93 - Henderson vs Franklin

Kul att UFC fortsätter att satsa på Europa som marknad och att de ger “oss” en riktig publikmagnet till huvudmatch i Henderson vs Franklin (men det lär dröja innan en titelmatch når vår kontinent igen). Med tanke på hur det gått för övriga PRIDE-fighters under 2008 får Henderson passa sig…

Varför används bara gamla bilder på Shogun? Ser han inte lite smal ut? Mitt PRIDE-hjärta har brustit nästan helt och jag klarar inte hur mycket som helst till… ;)

15 Responses to “Inför UFC 93 - Henderson vs Franklin”

 1. Henrik skrev:

  Kanske har drömt detta, men var inte BJ Penn VS Stevensson en titelmatch och den var väl i England, eller har jag fel på denna punkt??

 2. Niclas skrev:

  Henrik, det stämmer:
  January 19, 2008
  Metro Radio Arena,
  Newcastle, England

 3. Alexander on tour skrev:

  usch va blodig den matchen var. Riktigt grisigt. Vem dömde den matchen?

 4. Morgall skrev:

  Den här matchen kommer vara Hårdkokt.

  dock har vi sett Rich Franklin förlorat i knockout, men inte Dan Henderson, nånsin.

 5. daffaren skrev:

  Var inte Rampage vs Henderson också i England eller har jag drömt de ?

 6. jeNk skrev:

  Jag glömde ett (ack så viktigt) “igen”…men ni är sjukt snabba och uppmärksamma! :smile:

 7. David skrev:

  alexander; herb dean har jag för mig..:roll:

 8. olof skrev:

  daffaren, du har så rätt.

 9. jacksatan skrev:

  jag är helt övertygad om att Rich kommer plocka sönder Henderson totalt. De flesta i Pride vevade ju bara på vinst o förlust, tycker knappt någon därifrån har imponerande standup.

 10. Ferocitas Fight Club skrev:

  Tror också på Rich Franklin, har aldrig tyckt att Henderson var särskilt bra utan bara en brawler med en riktigt bra haka.

 11. Peter skrev:

  Coleman är en förlegad gammal anabola-biff och jag tror det kommer sluta i första ronden där. Shogun via KO.

  Sen tycker jag att man inte ger Hendo tillräckligt med credit här. Han är favorit på spelsidorna, och jag tycker det är befogat med hans snabbhet och tuffhet. Franklin är inte teknisk och snabb nog för att kunna plocka sönder Hendo.

 12. db skrev:

  Hendo vinner på TKO 3:48 in i första ronden. :D
  Det blir den vanliga överhandshögern.

 13. Niclas skrev:

  Ja, det var Herb Dean som dömde Penn vs. Stevenson.

 14. Alexander skrev:

  Är mest förvånad över att det finns ett sådant jätteintresse för att se nandrolonet Coleman. Förra matchen hade han ju tur. Den här gången blir det nog ett helt annat resultat. Franklin mot Henderson tycker jag verkligen är svårtippad. Rich är ju rena knockoutmaskinen och går ju aldrig tiden ut, men jag har ändå svårt att se honom knocka Dan. Personligen ser jag mest fram emot att skåda Marcus Davis efter Shogun.

 15. Danie skrev:

  Idag livestreamar vi hela galan på http://lyckligagranden.blogg.se/category/ufc.html i högsta kvalite, väl mött alla ufcfanatiker!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235