Dagens bild

Sherdog har ett galleri med bilder från Strikeforce “Fedor vs Rogers”. Jag hade nästan svårt att välja bland alla mäktiga bilder.

12 Responses to “Dagens bild”

 1. Danne skrev:

  Kung!

 2. Doe skrev:

  Bilden är en rätt stor spoiler för dem som inte sett Strikeforce-galan än …

 3. Joakim Borgudd skrev:

  Absolut, men vi kör alltid efter att ha spoilerfritt ett dygn efter galan och det har passerat. Många andra sidor tar inte alls hänsyn till det så tycker vi är schysta trots allt.

 4. Pegga skrev:

  FEDOR är verkligen den sista Kjesaren!!! :grin: Jag blir så glad varje gång hans arm höjs och han står som segrare!!

  Och tjejen tycker han ser ledsen ut som att han egentligen inte vill vara där..:cry: men det är så Fedor ser ut försökte jag förklara.

 5. Boven skrev:

  Är less på gnället som spoilers. Jag tycker nämligen att ett dygns väntan innan man avslöjar resultat är tillräckligt, för om man inte sett galan efter ett dygn och ränner runt på sidor på denna får man skylla sig själv.

 6. MaNNe skrev:

  Håller med Boven, Har du inte sett eventet så håll dig borta från MMA-sidor helt enkelt..

 7. julle skrev:

  håller med övriga… ska vi vänta en månad innan en bild på fedor?

 8. Hepek skrev:

  Levande Legend.

 9. Niclas 1 skrev:

  herre gud, jag uppfattar inte att Doe gnäller. Han gör en observation, som det kanske var omtanke i. Och det är väl vettigt att “diskutera” spoilerfrågan. Jag ser det som en stor fördel att man kan gå in på mmabloggen ett dygn efter en gala, t.ex. för att se matcher från senaste galan, som brukar läggas upp. Och vadå vänta en månad, vem har förespråkat orealistiskt lång väntan på att vara fri att spoila?
  Does inlägg var bra: den bidrog till att flera säkert fick kännedom eller påminnelse om “24 timmarsregeln”!

  Sluta gnäll Manne, Julle och Hepek, säger jag gnällande :wink:

 10. Jonas skrev:

  Jag vet inte vad det beror på men jag måste erkänna att jag blev överlycklig och lättad när jag såg att Fedor vann matchen… Han e nog en rikti King.. Och d kommer från en “västryss” hmmm eller svenskfinländare som det heter.. http://www.mmabloggen.se/wp-images/smilies/icon_mrgreen.gif

 11. per skrev:

  http://cdn0.sbnation.com/imported_assets/290267/mma_e_rogers_ko_576.jpg
  kämpar tillbaka mäktighets-tårarna

 12. Maria Byström skrev:

  Vilken liten goding ;-)

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235