Dagens bild

Bilden är tagen från presskonferensen för “Carano vs Cyborg” som hölls i New York tidigare i veckan. Fler bilder från den finns här. Galan som går 15 augusti blir den första stora galan som toppas av en match mellan två kvinnor och det hela blir bara ännu större när man ser vilka mer som finns på kortet. Killar som Nick Diaz, Alistair Overeem och Josh Thomson hade ju mycket väl kunnat vara delar i en huvudmatch. Men istället blir det Gina Carano och Cristiane “Cyborg” Santos som gör upp om det nyinstiftade bältet i 145 pounds.

16 Responses to “Dagens bild”

 1. jb skrev:

  första gången man funderar på om någon av de två kommer klara vikten :)

 2. dp skrev:

  Vet vem dom är men har inte följt deras karriärer, vem är favoriten i den här matchen? man hör mycke om Gina men är det för att hon är snygg eller för att hon är en av dom bästa i världen?

  Vill inte låta som en mansgris men ja vet inte om t.ex. strikeforce har gett henne sämre motstånd osv för att ha henne som poster girl.

  Upplys mig

 3. ErikD skrev:

  På tiden att kvinnorna får lite rampljus.

  WAR Cyborg!

 4. jb skrev:

  kan inte riktigt se gina vinna denna

 5. yonsson skrev:

  dp: Detta är de enda kända BRA kvinnliga internationella fighters som är i en känd organisation. Detta ska ses som en supermatch. De mosar båda allt annat motstånd och de är framförallt bra stående.

  De tränar båda i bra camps (Gina: Xtreme Couture och Cyborg: Chute box). Cyborg fick mycket kritik i sin förra match (när hon mosade sin motståndare) för att hon inte klarade av viktgränsen. Jag har för mig att hon vägde in 7 pounds för tung eller något liknande.

  Det blir förhoppningsvis ett roligt stående krig. Hoppas bara att de får gå 3×5min som sig bör.

 6. JG skrev:

  Igentligen borde dom gå 5×5 eftersom det är en titelfight. Men det lär juh inte hända.

 7. Rebel-Ape skrev:

  Jag är glad över att de blir headliners inför nästa Strikeforce gala. I Matchen mellan de två så håller jag Cyborg som favorit, men jag tror inte Cyborg mosar Carano som hon har gjort med sina förra motståndare. Cyborg har nog matchats hårdast av de två, och hon har även en råare stil än Gina. Men Gina kommer nog komma väl förberedd til den här matchen.

 8. yonsson skrev:

  JG: Jag tänkte lite snett. Hoppas det blir 5×5 såklart. Jag tror inte heller det kommer hända. Förra matchen Cyborg gick för strikeforce var 3×2min har jag för mig. Eller var det den som xCouture gick? Jaja, hur som helst så var inte kommisionen så snäll utan kortade ner rondtiderna strax innan matchen.

 9. Anders E skrev:

  hoppas gina vinner, dels för att hon verkar go o dels för att cyborg e så uppenbart dopad, typ, hon får väl nästan ha thai-susp för att inte hennes bollar ska ta stryk… :roll:

 10. Alex skrev:

  Vill inte verka helt sexistisk nu, men det skadar inte att Carano är god att vila ögonen på… Damn…

 11. skurtbert skrev:

  hur fan ska dom klara vikten? ingen av dom är ju i närheten av 145 i vanliga fall…

 12. Kenneth skrev:

  Lönar det sig verkligen att ha sådär mycket vikt högt uppe på framsidan av kroppen som Gina har? Ska hon kväva Cyborg eller vad är tanken?

 13. Frej skrev:

  kenneth det är alltid bra

 14. Anders E skrev:

  kenneth, kolla bara på akebono, han la sig ju ovanpå en snubbe och han kunde ju typ inte andas pga hans tittar i fejan ;)

 15. Balle Bus skrev:

  Vilka pattar Carano har på den där bilden… Trodde tjejer som tränar mkt tappar kilon däruppe

 16. Moffe skrev:

  Carano har sillisar.. sådana går inte att träna bort :roll:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235