Dagens citat

Nu bor vi i samma hus och han är inte välkommen där“.

Det börjar hetta till rejält i Strikeforce welterviktsdivisionen då Ronaldo “Jacare” Souza svarar på mästaren Jake Shields uttalanden till MMAWeekly. Med ett planerat möte mellan Shields och Jason “Mayhem” Miller utvecklar sig divisionen till ett riktigt trekejsarslag.

“Jacare” spar verkligen inte på orden mot varken mästaren eller utmanaren i sina uttalande och man kan bara hoppas att detta slår an en gnista hos den smått instabile “Mayhem” Miller. Deras senaste möte slutade i ett antiklimax då matchen till slut stoppades av en regelvidrig spark som öppnade ett jack i “Jacares” panna. Oavsett vilka matcher som till slut blir spikade ser jag fram emot såväl stenhårda fighter som stenhårda ordväxlingar fram till dess.

6 Responses to “Dagens citat”

 1. elise skrev:

  hhey! snygg blogg!
  kolla in min.
  kram!

 2. mma skrev:

  Haha grattis mmabloggen!

  “elise” tycker ni har en snygg blogg!
  Hoppas ni kollar in hennes nu också :wink:

 3. Torsten skrev:

  den är inkollad och ja den var snygg den med :razz:

 4. Peter Hermansson skrev:

  Skulle inte kalla den sparken för regelvidrig. Hade han träffat med knäet så skulle det varit helt okej enligt reglerna.

  Mayhem, som många andra, verkar glömma att fotbolls-sparkar inte tillåts i Dream.

 5. Anders E skrev:

  men vafan jag gick in på hennes blogg… :neutral:

  den sparken är regelvidrig eftersom den bryter mot reglerna, det är det som menas. att man får lov att knäa på marken har inget med det hela att göra. :wink:

 6. Petter skrev:

  Äntligen någon som kallar Mayhem Miller för hans rätta namn; clown. Oerhört enerverande människa vars “humor” jag verkligen inte uppskattar.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235