Mousasi skadad i uppvisningsmatch

Som rubriken antyder verkar det som att Gegard Mousasi skadade axeln i uppvisningsmatchen mot Fedor Emelianenko under M-1 “Breakthrough”. Uppgifterna kommer från mmaweekly och säger att den nya mästaren i Strikeforce har lämnat återbud för sin match mot Rameau Thierry Sokoudjou på DREAM 11. Matchen är semifinal i deras turnering i öppen vikt kallad “Super Hulk” och man uppges leta efter en ersättare till Mousasi.

Av dessa får vi väl lära oss att det är dumt att hålla på med uppvisningsmatcher, förhoppningsvis är det ingen allvarlig skada men cheferna för DREAM kan inte vara nöjda. DREAM 11 går den 6 oktober och innehåller även den andra semifinalen av turneringen där Hong Man Choi möter Ikuhisa Minowa. Möts gör också Joachim Hansen och Shinya Aoki dessutom ska finalrundan i deras GP i fjädervikt avgöras.

16 Responses to “Mousasi skadad i uppvisningsmatch”

 1. simon skrev:

  FAIL :(

 2. Daniel (filmtips m.m) skrev:

  Dumt. :sad:

 3. kakka skrev:

  Bad news :O

 4. Ludde skrev:

  Fan… Såg lite smått fram emot den matchen ändå

 5. Joakim Borgudd skrev:

  Man hoppas att folk lägger av med dessa jävla uppvisningsmatcher nu.

 6. Miranda skrev:

  seegt, diggar mousasi starkt!

 7. John Knox skrev:

  Av detta lär vi oss att det är dumt att hålla på med träningsmatcher… med Fedor.

 8. jb skrev:

  är ser ni! prowrestling kan vara farligt ;)

  men sjukt trist, onödigt visst men han skulle ju lika gärna blkivit skadad i sparring på träningen och då hade ingen klagat

 9. Joakim Borgudd skrev:

  Well, visst hade han kunnat bli skadad under träning, men lite mer vett i det än att bli det när man leker match ;)

 10. jöz skrev:

  det känns som att strikeforce har en del att jobba med som organisation va?
  dels titelhållarna som diskuterats flitigt på sistone, dubbla kontrakt, dålig bredd och nu det här. en riktigt pissig uppvisningsmatch som resulterade i skada på en av de bästa i världen just nu. bra jobbat

 11. niclas 1 skrev:

  Helt plötsligt känns uppvisningsmatcher som detta genant. Se till att gå fler riktiga matcher i stället!

 12. El Matador ! skrev:

  jag kan inte beskriva hur ARG JAG BLIR JUST NU!!!

 13. skurtbert skrev:

  UFC har länge fått kritik för att de sällan möjliggör matcher i andra organisationer eller kampsporter… antar att det här är varför. Sen kna man ju ställa sig frågan om det spelar så stor roll om det inte gäller nån som håller bältet?

 14. Johan Wicklén skrev:

  Jag tror Mousasi insett att också Sokoudjou, precis som Filho, går på den magiska juicen när han är i Japan. Kolla bara vad han gjorde med Nortje i sin senaste fight. Så gör bara någon som tryckt i sig mängder med steroider ; )

 15. MMABloggen » Blog Archive » Bob Sapp får en andra chans skrev:

  [...] japanska fansen lär bli glada över att se att det är Bob Sapp som ersätter den skadade Gegard Mousasi på DREAM 11. Där möter han Thierry Rameau Sokoudjou i semifinalen av deras [...]

 16. Vic skrev:

  Han har nog bara insett att fighten är en lose-lose mot en (förmodligen) sönderpreppad Sokodjou.

  Om det nu är en skada så var väl inte uppvisnings-fighten mycket värre intensitetmässigt än vad många fighter sparras i emellanåt?

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235