Resultat “Villasenor vs Cyborg”

Helgen som gått var verkligen fullmatad med MMA och här kommer resultatet från Strikeforce Challenger series eller SHO MMA som det också kallas. Det var andra gången Strikeforce höll denna serie och flera av deltagarna kan vi nog räkna med att se på de vanliga galorna framöver.

Galans besvikelse blev huvudmatchen mellan Joey Villasenor och Evangelista “Cyborg” Santos. Den hetta som fanns under invägningen verkade helt bortblåst under stora delar av matchen som mest blev ett ställningskrig. Men Villasenor gjorde lite mer och kunde ta hem ett delat domslut men matchen gav honom knappast den skjuts en övertygande seger kunde ha gett.

I övrigt var det en del underhållande matcher, till exempel fick Jorge Gurgel äntligen vinna en match igen. Och han gjorde det som vanligt, genom ett stående krig mot mycket tuffe Conor Heun. Men man kan inte undgå att undra varför killen undviker att använda sig av sin suveräna BJJ. Men så länge han vinner underhållande matcher lär han vara populär hos Strikeforce.

Veteranen Nick Thompson åkte däremot på torsk mot Tim Kennedy och en annan veteran som föll var Duane Ludwig. Han blev utdragen av den förre missbrukaren och fängelsekunden Lyle Beerbohm som fortsätter at vara obesegrad.

Huvudkort
Joey Villasenor besegrade Evangelista Cyborg via delat domslut
Tim Kennedy besegrade Nick Thompson via submission i rond 2
Jorge Gurgel besegrade Conor Heun via domslut
Sarah Kaufman besegrade Shayna Baszler via domslut
Luke Rockhold besegrade Corey Devela via submission i rond 1

Huvudkort
Dennis Hallman besegrade Justin Davis via submission i rond 1
Brian Caraway besegrade Alex Zuniga via domslut
Lyle Beerbohm besegrade Duane Ludwig via submission i rond 1
Landon Showalter besegrade George Stork via domslut
Len Bentley def. Marques Daniels via unanimous decision
Steve Hadsel besegrade Taylor Roberts via knockout i rond 1

5 Responses to “Resultat “Villasenor vs Cyborg””

 1. Morgall skrev:

  Glöm inte bort att även Chris Lytle har ett svart bälte i BJJ, men ingen har klagat på att han står upp o sluggar=p

 2. Joakim Borgudd skrev:

  Absolut, men Lytle har ju inte blivit kickad för att han förlorar matcher, till skillnad från Gurgel ;)
  Dessutom har väl Gurgel BJJ-skola och grejor? Gör ju det hela lite underligt ändå.

 3. Morgall skrev:

  Håller med om att Gurgel få ta och kamma till sig lite.

  Men tror Gurgel hade för mycket självförtroende när han mötte Alvin Robinson, jag har aldrig sett någon få så mycket stryk som Alvin gav Gurgel på marken, sedan Tito ortiz vs Ken Shamrock.

  Dennis Hallman är bara en giftig jävel på submissions, nästan läskigt bra på det. Han har vunnit 5 raka, skulle vara underbart att se honom i UFC igen, kanske en rubber hat match mot Frank Trigg, men Dennis fightas väl i 185, och Trigg i 170, eller är de tvärtom?”"

 4. Joakim Borgudd skrev:

  Ja han är bra, som du säger han är i MW medan Trigg är i WW numera. Och jag vill slå ett slag för Beerbohm, fascinerande historia. Inte många som går från fängelse och amfetamin-missbruk under massa år till att bli lyckad fighter…

 5. Morgall skrev:

  Har för mej att Matt Brown har gått en liknande väg.
  Kanske inte lika hård väg som beerbohm.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235