Battle of Botnia (Spoilers!)

Bilden, som är hämtad från Västerbottens-Kuriren, föreståller Tor Troéng när han försatt portugisen Bruno Silva i en knepig sits. Resultat och lite mer info efter brytet.

MMA resultat
Rodrigo Vasquez besegrade Simon Norberg via TKO
Johan Mäkele besegrade Niklas Bergren via domslut
Johan Fransson besegrade Rouven Kurath via submission
Tomas Bäck besegrade Nicklas Bergman via submission
Meher Aziz besegrade Patrik Bersha via TKO
Jonas Hellqvist besegrade Daniel Engström via TKO
Anders Hansson besegrade Gustav Didron via KO
Tor Troéng besegrade Bruno Silva via TKO

Gustav Didron, som varit vänlig nog att dela med sig av sina tankar från sin blogg, skriver följande:

En offentlig powernap
Så var battle of botnia sagan slut för den här gången. Ett lyckligt slut måste man väl säga. En fantastisk kväll med en mängd mycket bra matcher. Publiken var fantastisk! Stort tack till alla för den stora supporten till våra killar och speciellt tack till Anja och klyktattarna för den ‘fina’ banderollen. RenYi fick visa sin bredd mot bra motstånd. För undertecknad gick det väl inte riktigt som planerat för att göra en ordentlig underdrift. Min motståndare Anders tryckte upp mig mot repen, fick in några välriktade uppercut pärlor och sen somnade jag in och åkte på semester till Nangiala. Istället för att möta Jonatan, Skorpan och Tengil så fick jag träffa den underbara personalen på Norrlands Universitetssjukhus. Hatten av till dem, och speciellt AT läkarinnan med den sensuella rösten som klämde på mig. Inga allvarligare skador förutom en allvarligt skamfilad heder var resultatet. Inte värre än att man hann med att mingla lite på TC med alla supertrevliga killar och tjejer som ingår i den universiella fightingfamiljen.

Hade jag gjort det igen? Hell yes…
Over and out…”

Du har sjukt stort hjärta Didron! Ska försöka växla några ord med Didron och andra fighters som gick match. Tills dess får ni trösta er med att Västerbottens Folkblad var på plats och de tog en skara riktigt fina bilder som de bjuder på.

One Response to “Battle of Botnia (Spoilers!)”

  1. Alexander on tour skrev:

    Den som kliver in i buren och fightas förtjänar all respekt. Din heder blev inte skamfilad. De uppoffringar och mod som krävs skapar heder, och inget domslut, ko eller submission kan ändra på det. Så ser iaf jag på det.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235