Bellator släpper matcher

Nystartade Bellator fighting championship som kommer sändas på ESPN deportes under våren har nu släppt matcher inför sin första gala som går 3 april i Hollywood. De startar då sina turneringen i fjädervikt och lättvikt, dock utan att Sami Aziz deltar i första galan. De största stjärnorna som finns med är utan tvekan Eddie Alvarez och Jorge Masvidal. Förutom de annonserade matcherna ska det också vara supermatcher med på galan.

Lättviktsturnering
Eddie Alvarez vs Daniel Morales
Jorge Masvidal vs Diego Garijo

Fjäderviktsturnering
Nick Gonzalez vs Yahir Reyes
Estevan Payan vs Luis Palomino
Joe Soto vs Ben Greer

Varje turnering innehåller 8 fighters och som ni ser är det bara en match kvar i fjädervikten. Där verkar det som att Sami Aziz, som ännu inte presenterats på hemsidan får möta favoriten Wilson Reis. Denne var tidigare mästare i EliteXC och är obesegrad. Kvar till nästa gala är förutom kompletterande matcher i dessa viktklasser starten i weltervikt och mellanviktsturneringen. Läs mer om alla klara fighters här.

2 Responses to “Bellator släpper matcher”

  1. Norre skrev:

    Skulle inte Diego Gonzales också vara med i Bellator? Eller växlar jag ihop han och Sami

  2. Joakim Borgudd skrev:

    http://www.mmabloggen.se/svensk-mma/diego-hoppas-pa-ett-battre-2009/ , här pratar Diego om vad som hände med Bellator!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235