Dagens bild

Har du fortfarande inte släppt Alexander Gustafssons knockout mot Jared Hamman i helgen? Då kan jag tipsa om att kolla in de bilder som Sherdog lagt upp från matchen, den första svenska knockouten i UFC är värd all uppmärksamhet den kan få.

8 Responses to “Dagens bild”

 1. Johan skrev:

  Grymma bilder!

 2. .... skrev:

  fan vad mmabloggen censurerar mina inlägg hela tiden, jävligt dåligt. bara för att jag klagar på att axlexander gjorde korstecknet efter matchen.

  FÅR MAN INTE SKRIVA VAD MAN TYCKER PÅ DENNA SIDA

 3. Brad Nowell skrev:

  Ja, några goa bilder. Tack för länken.

  @….

  Låter väldigt skumt. Själv måste jag säga att jag har aldrig varit med om att mmabloggen har censurerat mina inlägg. Apropå det du skrev som hade blivit censurerat, varför tycker du inte att Alexander borde göra det efter matchen?

 4. .... skrev:

  tycker kommer man från sverige ska man visa att vi inte e korkade amerikaner som tror på nån gud som nån gubbe hitta på för 2000 år sedan.

  tycker verkligen man e korkad om man kommer från ett land där vi undervisar vetenskap och religion i skolan

  axelander sjönk helt i mina ögon efter det.

  ser inget i mitt inlägg som borde bli censurerat eller är stötande

 5. Joakim Borgudd skrev:

  Ledsen om du känner dig dåligt behandlat, vi har haft problem med en person som från massvis med olika IP-nummer skrivit diverse rasistiska och idiotiska kommentarer bland annat om svenskhet och “riktiga svenskar”. Jag hade just tagit bort något om att “alex tog sig på kuken” och tyckte för ett ögonblick att din kommentar måste vara från samma person. Ledsen för det.

 6. CocaCola skrev:

  Vad har vad man tror på att göra i en mmablogg?? Människan är rädd och ängslig och är högst medveten om sin dödlighet. Om tron på att det finns en “fader” som vakar över oss gör att livet blir bättre och mer behagfullt så får väl folk tro det?

  Vill även påpeka att jag inte är troende! Jag ska dock avge en bön innan 106:an och be gud att min trippel på Tito rumble och Parysian går in. Gör lika lite skada som att göra korstecknet i oktagonen:)

 7. Jacob skrev:

  Han får väll göra precis vad han vill efter matchen, hur fan kan du sitta å diktera över folk sådär? SKÄMS!

  (håller visserligen med om att religion är totalt förlegat)

  AWESOME FIGHT!

  all lycka till alexander från mig, ser fram emot att se honom i framtiden.

 8. Brad Nowell skrev:

  @CocaCola

  Håller med dig i det du skriver.

  Men du får nog tyvärr bli besviken efter 106:an. Dustin Hazelett kommer äta upp “The Heat”, haha. Om inte för någon annan anledning så för att jag har tippat på honom :cool:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235