Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Dagens citat

Dagens citat

Till alla som har haft party på min bekostnad och firat som att det har varit ert bröllop…. Sorry att jag krashade er fest.

Reza Madadi skriver på sin blogg att han har släppts och att ett utförligare inlägg är att vänta. Jag tror att många med mig ser fram emot mer information.

25 Responses to “Dagens citat”

 1. henrik skrev:

  Han är fortfarande misstänkt såg jag nyss på nyheterna, hoppas han är oskyldig!!

 2. nature skrev:

  Vem misstänker honom? Medierna?

 3. nature skrev:

  Det är möjligt att han han fortfarande är misstänkt av ÅKLAGAREN; men annars så är det just så som medierna jobbar “Den misstänkte mannen gömmer sig” Den utpekade (och därför den misstänkte) mannen träder fram” osv, osv. Poängen är att det är MEDIERNA som dels pekar ut samt misstänker. De åldrande nämndemännen läser skitblaskorna och påverkas. Mind Control. Är du “svensk medborgare” vilket är en omskrivning av medierna för att du är (andra generationens?) invandrare, så går medierna ALLTID hårdare fram än om de är etnisk Svensk. Undersökning efter undersökning bekräftar också att “invandrare” döms hårdare än “svenskar” i svenska rättsalar.
  Så motto blir: MMA - mot rasism!

 4. Hulkster skrev:

  Ja det är synd om alla stackars invandrare som blir jagade med blåslampa utav den hemska svenska staten.. Alla som sitter på Kumla ca 85% är invandrare och är givetvis oskyldigt dömda och sitter där endast för att de är utav en annan etnisk bakgrund..

 5. mma skrev:

  Jag som trodde detta var en sida om mma.

  Ta era rasistiska disskusioner någon annanstans! Det har inget med MMA att göra.

 6. Kayser Söze skrev:

  “Är du “svensk medborgare” vilket är en omskrivning av medierna för att du är (andra generationens?) invandrare, så går medierna ALLTID hårdare fram än om de är etnisk Svensk.”

  Fallet Mats Alm är ett praktexempel på att du glömt gjort din hemläxa Nature.

 7. Kayser Söze skrev:

  Bra mma, sorry för mitt offtopic inlägg, jag drogs med…

 8. MMAFan skrev:

  Ärligt talat, vem bryr sig om en medelmåttig svensk mma-utövares privata sysslor? :neutral:

  Älskar era videosammanställningar m.m. men såna här poster skapar bara onödig diskussion som inte har någonting med MMA att göra… my 2 cents.

 9. jeNk skrev:

  Jag vill inte ha den här typen av diskussioner här och min egen och MMABloggens ståndpunkt gjordes tydlig i “Mina reflektioner och tankar“. Tanken med detta inlägg var som en uppföljning på det som tidigare skrivits, inget annat. Så var vänliga och sluta.

 10. Mattias skrev:

  Mmabloggen goes flashbackforum, stäng kommentatorfältet!

 11. jeNk skrev:

  @Mattias

  Fortsätter det komma sådana kommentarer blir det resultatet… :sad:

 12. Per skrev:

  Sorgligt är det i allafall..alla som går proffs matcher får min respekt, de underhåller oss för några hundringar i fryshuset eller i lisebergshallen. vad de nu gör på Fritiden det skiter jag i..

 13. mma skrev:

  Jag tycker faktikst ni borde stänga kommentatorfältet på inlägg som dessa. Jag vill gärna läsa inläggen men disskusionerna som uppstår passar inte in på MMAbloggen.

 14. Kayser Söze skrev:

  Men visst måste Superior Challenge bli av iaf, med rezaz fight också? Hoppas verkligen det.

 15. jeNk skrev:

  @mma

  Jag kan inte på förhand bestämma att vissa inlägg kommer generera olämpliga kommentarer. Jag har en överlag positiv syn av MMABloggens läsare och utgångspunkten är att de kan klara av att hålla sig till ämnet och inte skriva olämpliga saker. Det har fungerat väl i flera år och jag hoppas att det kan fortsätta att vara så.

  Du är ju ett exempel på att det fungerar :)

 16. Roqu skrev:

  Hulkster: Du är ju fan en tragisk människa. Eftersom du är en sån jävla naiv människa så hamnar jag väl automatiskt i din kategori med “brottsbenägna gener”, eftersom jag är invandrare, gå tillbaka till Flashback och diskutera med dina mytomanpolare istället.

  Angående artikeln:
  Det är bara att hoppas att han är oskyldig, men om han inte är det så hoppas jag han får sitt straff… Sen om han råkar vara invandrare eller svensk skiter väl jag i. Måste man läsa sånt här t.o.m på en sida om MMA?

 17. skurtbert skrev:

  Ni som skriver kommentarer: SKÄRP ER!

  Vi vill läsa nyhter om MMA och MMA-utövare med passande kommentarer, inte rasistiska eller personliga påhopp!

  Det är väldigt otacksamt för de som driver en blogg utan vinstsyfte när ni förstör. Tänk också på hur ni framställer MMA-fans, vi ska väl vara bättre än så här?

  Ett stort tack till grabbarna på MMABloggen som står ut med lite tumult när det bloggas om “känsliga ämnen”. Fortsätt förgylla min vardag och sprid information om världen roligaste sport!

 18. nature skrev:

  Alla bloggar som blir/är populära, har nu förtiden modererade inlägg (preview funktion). Grejen är bara att de tar tid. Finns säkerligen de som ställer upp, gratis! Dock så bör bloggens regler vara tydliga i mailheadern; och de som missbrukar dem (IP-nummret) kan enkelt läggas in i det berömda “spamfiltret”. Blockera samtidigt anonyma proxys och saken är biff.

  Förslag på regler:

  1. Anonyma kommentarer accepteras ej. Det innebär att falska mejladresser också är förbjudna.
  2. Osakliga personangrepp eller provokativa kommentarer är inte tillåtna.
  3. Rasistiska, sexistiska, homofoba eller andra stötande kommentarer raderas.
  4. Länkar till sådana sidor, samt till fascistiska, nazistiska eller fanatiskt religiösa d:o raderas.
  5. Länka enbart till etablerade mediesiter i löpande text.
  6. Okontrollerbara och overifierbara faktauppgifter accepteras inte.
  7. Off-topickommentarer raderas liksom one-liners som inte tillför något.
  8. Personliga hälsningar och liknande meningslösheter raderas.
  9. Kommentarsfältet är till för kommentarer, inte för privata meddelanden.

  Typ …

 19. greg skrev:

  Jag uppskattar att ni rapporterar om detta! Även om det inte är mma per se, så angår det ändå den kampsportsintresserade. Trist att det ska bli en sådan skitstorm i comments men det lugnar sig förhoppningsvis. Fortsätt som ni gör, detta är den överlägset bästa svenska mmabloggen på internet!

 20. Fred skrev:

  Så länge ni väljer att publicera dessa “mma” nyheter så kommer kommentarerna följa.

  För egen del så skiter jag högljut i vad folk som tränar MMA gör när de inte är aktiva inom mma.

  Tycker inte detta är en nyhet som berör mma bloggens läsare. De som vill veta mera och som är bekanta med personer som är/var gripna hittar andra sätt att få info.
  Hade de vart så att han blivit dömd, missat sin match pga detta så hade de kunnat vara en anledning till en artikel. Men endast för att han missar matchen. Allt annat är som hos alla andra medier spekulationer och funderingar.

  annars gillar jag mmabloggen skarpt! :grin:

 21. yonsson skrev:

  OM man slutar skriva inlägg om detta så slipper man även de dumma kommentarerna… Det är mitt tips.

 22. doc skrev:

  Men herregud ni använder ordet rasist för många gånger och i felsammanhang. Vet ni vad rassist egentligen betyder? Invandrarfientliga åsikter är väl mer passande. Själv så ser jag inge genetisk skillnad mellan olika människoraser så jag är ingen rasist nog sagt om det. Släpp snacket nu och diskutera mma istället.

 23. Nicke skrev:

  Naturligtvis ska MMAbloggen skriva om det som händer kända fajters, även om det är på fritiden. Jag tror att många visst är intresserade av att veta vad som händer utanför ringen. Om MMA ska kunna växa o bli en accepterad sport i Sverige så måste den tåla granskning. Det går liksom inte att blunda för att en av de mest kända svenska utövarna varit anhållen för det mest spektakulära rånet i Sverige på mycket länge.

  OM det var en hockeyspelare så hade det skrivits spaltmeter om det, varför skulle inte en sajt som denna kunna skriva om det som händer nu? Jag skulle hemskt gärna se att JeNK o Co intervjuar Superior Challenge o frågar vad som händer med hans match. De får gärna gå vidare till Svenska MMA Förbundet o fråga dem hur de ser på den senaste tidens uppmärksamhet. Ni skulle va ensamma i SVerige med den typen av egen MMA-journalistik.

  Jag tror att ökad bevakning av även negativa nyheter måste till för att få sporten rumsren hos den stora massan.

  Fridens.

 24. Anton skrev:

  Nisse Pratar om snäva perspektiv och länkar sen till en artikel från svenska motståndsrörelsens tidning. Ett gäng nazister som vill ta makten över Sverige genom väpnad revolution, har flera medlemmar på kåken och regelbundet blir påkomna med vapengömmor.

  Nej tack.

 25. jeNk skrev:

  Först tar jag bort några enligt mig olämpliga inlägg (som tyvärr kommer göra det svårt att följa tråden i kommentarerna). Och nu drar jag streck i debatten.


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235