Eddy hakar på trenden

Den senaste i raden av svenska kampsportare som börjat blogga är brottarbjörnen Eddy Bengtsson. Han slår dessutom på stort och lanserar en hemsida och en blogg på samma gång. Där skriver han att det är roliga nyheter på gång, vilket jag hoppas innebär att en match är bokad.

Bengtsson är mest känd som brottare med bland annat två olympiska spel på meritlistan. Men sen han la av med brottningen för ett par år sedan har han inte legat på latsidan. Det har blivit två MMA-matcher i The Zone och den 130 kilo tunge Eddy har båda gångerna segrat i första ronden. Dessutom har han vunnit SM i submission wrestling och segrat i flera andra grapplingtävlingrar. Och förhoppningsvis dröjer det inte länge innan vi får se honom gå matcher ute i världen.

4 Responses to “Eddy hakar på trenden”

 1. yonsson skrev:

  Jag har sett båda hans mma-matcher lite och det enda man kan säga o dem är att det gick fort och att han var tung.

  Det hade varit roligt att se honom i en längre match med bättre motstånd.

 2. Petter H skrev:

  G..damn vilken ful keps…

 3. skurtbert skrev:

  Bengtsson vs Lesnar, det skulle jag vilja se!!!

  Skulle ni ge honom en chans? Lesnar alltså?

 4. Jonas skrev:

  Lesnar skulle få däng :sad:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235