Skandinavien är på gång

Det är många skandinaver i farten runt om i MMA-världen för tillfället. Som ni alla vet förlorade David Bielkheden senast sin debut men han ska ha enligt uppgift ha blivit erbjuden en ny match senare i år. Joakim Hansen gjorde också han en efterlängtad comeback när han vann sin match i japanska Dream.

Nästa man att gå match i Japan blir Matti Mäkelä från Pancrase gym i Stockholm. Enligt Asgardmma går han match 27 april i “Pancrase shining tour” mot veteranen Yuji Hisamatsu. Mäkelä har gjort sig känd för att ta matcher mot vem som helst. Vilket kanske gjort att hans record inte är det bästa. Det blir intressant att se hur hans debut i Pancrase går.

8 Responses to “Skandinavien är på gång”

 1. skurtbert skrev:

  WAR SWEDEN! ;)

 2. Kalle skrev:

  http://www.youtube.com/watch?v=J8bOKWlTsH4

  jag längtar verkligen till Jörgens MMA debut!

 3. Joakim Borgudd skrev:

  mm den kan absolut bli intressant, jag längtar också efter Einemos comeback!

 4. Emil skrev:

  Ojojoj.. Ge oss herr Kruth i octagonen nu!
  Håller även med dig Joakin… Einemo ska bli kul att se igen förutsatt att han skött träningen :)

 5. Rebel-Ape skrev:

  Skönt att höra att ngt är på Gång med Matti. Eftersom jag känner han perosnligen känns d extra kryddat. Ni nämde att hans record inte är den bästa, ni kan väl lägga upp den för jag är rätt nyfiken.

  Sen så får ni också meddela att han är/var mellanviktmästare i någon organisation i England, kanske ingen seriös org men mästare som mästare :)

  Tack och hej

  By the way tillbaks från min långtids resa :D

 6. Joakim Borgudd skrev:

  Hans record finns på sherdog, tryck på hans namn i inlägget så kommer du dit, hans record är 9-5. Och precis som du nämnde är han mästare i engelska Strike and Submitt. Det jag syftade på är att han tex åkte till Brasilien och slogs mot en mkt bra kille med väldigt kort varsel. Blir intressant att se hur det går

 7. Joakim Borgudd skrev:

  tyvärr förlust för Matti, men han kommer igen

 8. streetsmart skrev:

  Matti hade otur domarna bröt för tidigt!
  Domarskandal anser jag. Verkar som japanerna vill hålla sina egna om ryggen:twisted:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235