Spansk veteran till the Zone

Nu har äntligen Alexander Gustavsson fått en motståndare till the Zone 3 “Shockwave” 8 november i Göteborg. Killen som kommer stå för motståndet till vår svenska talang är spanjoren Pedro Quetglas. Den spanske 32-åringen har ett något blygsamt record i MMA på 2-2 men det kommer mera. Han är en före detta brottare som istället började med kickboxning och boxning, han har varit europamästare i kickboxning och gått 20 matcher där 17 slutat med vinst för honom. Dessutom har han 12 vinster i boxning och meriter från K-1. Vi kan alltså vänta oss en kille som inte är rädd för att byta slag med Gustavsson.

Matchen blir den sjunde för Gustavsson som på kort tid radat upp framgångar i MMA och absolut kan ses som en av våra största talanger. Med bakgrund i boxning och med kompromisslös offensiv har han fått smeknamnet “the mauler”. Dessutom medverkar bland annat August Wallén, Eddy Bengtsson och andra lovande svenskar på galan. Kolla alla matcher här.

4 Responses to “Spansk veteran till the Zone”

 1. Snurre sprätt skrev:

  Vem är Eddy Gustavsson?

 2. Joakim Borgudd skrev:

  bengtsson ska det vara, blev lite för många gustavsson ;)

 3. alexander skrev:

  Kom igen nu The Mauler! Såg han i the Zone i solna hallen, nästan den enda riktigt underhållande matchen.

 4. jb skrev:

  kanske borde titta förbi på den är galan, tror jag är i gbg då

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235