Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Inför Superior Challenge 4

Inför Superior Challenge 4

På lördag är det dags för Superior Challenge 4 “Bad intentions” och då finns självklart MMABloggen på plats för att rapportera. På galan får vi se en stor del av den svenska eliten och de kan inte bli annat än underhållande. Som vanligt bjuder Superior Challenge på ett välfyllt kort med inte mindre än 13 matcher där alla håller hög kvalité. Men det är ett par matcher som står ut lite extra, gå vidare för att läsa om dessa och se hela kortet i sin helhet.

Reza Madadi vs Mindaugas Smirnovas
Huvudmatchen för galan känns utan tvekan som matchen mellan “Mad Dog” Madadi och inhopparen Smirnovas från Litauen. Men trots dennes mindre imponerande record på 8-8 blir han inte en lätt motståndare då han har en bakgund i thaiboxning och dessutom främst tävlat som mellanviktare. Men frågan är om han mycket att sätta emot brottaren Madadi som alltid är i form och vill bjuda på action. Hans record är för tillfället 8-2 men räkna med att han vill förbättra det och matchen för honom börjar redan under invägningen. Matchen går i -73kg vilket alltså är något över Madadis vanliga viktklass. Missa heller inte Rezas mycket underhållande videoblogg inför matchen.

Bobby Rehman vs Daniel Acacio
Bobby “Danger” som han kallas är en profil i MMA-Sverige och är än så länge obesegrad efter 7 matcher. Vi intervjuade honom nyligen och då sa han att han känner att Acacio är favoriten. Det har han nog rätt i då brassen Acacio med sitt record på 19-8 är en av de mest meriterade fighters vi sett i Superior Challenge. Han tränar med Chute Boxe och är trots sitt svarta bälte i BJJ främst en stående fighter. Han har bland annat gått matcher i PRIDE och Pancrase där han bland annat besegrade Kazuo Misaki. Men med publiken i ryggen kan man aldrig räkna bort Rehman med sina tunga händer och vilja.

Tor Troeng vs Mark Weir
Umeås stolthet Troeng har varit väldigt aktiv på senare år och skaffat sig ett record på 9-3. Han har vunnit fyra matcher sen förlusten mot Rehmans motståndare Acacio och nu ställs han inför ett nytt stort test. Det är i form av britten Mark Weir som med sin 42 år blir galans äldsta deltagare. Under karriären har det blivit 19 vinster och 16 förluster och även om han förlorat mycket på senare år är han en duktig fighter. Han har meriter från Cage Rage, PRIDE Bushido och UFC där han mött många stora namn. Dessutom har bara en av hans vinster kommit via domslut, men räkna med att den allsidige Troeng vill bjuda publiken på show och ta hem matchen.

Diego Gonzalez vs Yasushi Kitazaki
Diego är en av våra mest meriterade fighters med meriter från M-1, Bodog och flera engelska organisationer. Och unge Gonzalez kommer till matchen med ett record på 12-3 och 7 raka vinster sen förlusten mot Dan Hardy. Mot honom ställs japanen Kitazaki som har ett record på 10-5 och främst gått i japanska DEEP. Båda två är unga hungriga fighters och därför kan det bli ett intressant möte.

Övrigt
I princip alla andra matcher är intressanta på sitt sätt, men bland annat ser vi den internationella meriterade Assan Njie gå sin första match på många år hemma i Sverige. Hans lagkompis Hamid Corassani har i en intervju med oss lovat att bjuda på show och hans ord tror jag verkligen på. Dessutom lär Tchavdar Pavlov vilja ha revanch för förlusten senast i holmgången på Superior Challenge 3. Tyvärr får vi inte se ännu en knock via huvudspark från Martin Wojcik då hans motståndare ställt in matchen på grund av sjukdom. Men är trots det upplagt för riktigt stor underhållning imorgon i Fryshuset.

Matchkortet
Reza Madadi vs Mindaugas Smirnovas
Bobby Rehman vs Daniel Acacio
Tor Troeng vs Mark Weir
Diego Gonzalez vs Yasushi Kitazaki
Assan Njie vs Tomas Kuzela
Tchavdar Pavlov vs Jose Luis Zapater
Hamid Corassani vs Peter Mettler
Martin Wojcik vs Sascha Weinpolter
Piotr Jakaczynski vs Ibrahim Moginot
Magnus Cedenblad vs Jonas Hellqvist
Navid Yousefi vs Scott Pooley
Meher Aziz vs Michael Böbner
Olivier Pastor vs Ocimar Costa
Gabriel Mboge Nesje vs Nicklas Bäckström

6 Responses to “Inför Superior Challenge 4”

 1. OP skrev:

  Jag har inte möjlighet att se denna gala live :(
  Finns det möjlighet att se den i efterhand via torrents eller så som The Zone gör?

 2. Liam skrev:

  “Men med publiken i ryggen kan man aldrig räkna bort Rehman med sina tunga händer och vilja.”

  Och Mustasch!!!!! :lol:

 3. Brad Nowell skrev:

  Tråkigt att matchen mellan Martin Wojcik och Sascha Weinpolter inte blir av men det kan bli en riktigt bra gala ändå. Många intressant fighters och matchups. Heja Sverige!

  @OP
  Förhoppningsvis men jag är tyvärr inte säker. Har haft svårt att hitta de tidigare eventen för nedladdning nämligen. Om jag eller någon annan för den delen vet var man kan hitta den får han/hon gärna länka dit härifrån. Ja, förutsatt att det är ok att länka till torrentsidor härifrån dvs.

 4. Joakim Borgudd skrev:

  Mustaschen var riktigt massiv i verkligheten, hatten av för den.

 5. Henrik skrev:

  Reza mot en nobody som huvudmatchen för galan skojar du eller?!
  Bara för att Reza har en välbesökt blogg är hans match inte större än någon av :
  Bobby Rehman vs Daniel Acacio
  Tor Troeng vs Mark Weir
  Diego Gonzalez vs Yasushi Kitazaki
  Tchavdar Pavlov vs Jose Luis Zapater
  Hamid Corassani vs Peter Mettler

 6. Joakim Borgudd skrev:

  Well, hans duktiga tysk skadade sig och man fick hitta en ersättare. Men eftersom hans match står högst på listan och de vägde in sist så är de väl huvudmatchen?

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235