Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » MMABloggen ute i världen

MMABloggen ute i världen

Igår var vi inte bara på plats på Superior Challenge för vår egen räkning, vi skulle också rapportera från galan för Sherdog. Den texten kan ni läsa här där jeNk ger en summering av de sista matcherna på engelska.

Självklart är vi riktigt nöjda för vår egen del men det är också kul att killar som Tor Troeng, Reza Madadi och Diego Gonzalez får nyhetsutrymme på en så pass stor sida som Sherdog. Kanske kan det också göra att nästa gala kan locka ännu fler duktiga fighters. Det verkar helt klart som intresset för svensk MMA är på väg uppåt även i internationellt.

28 Responses to “MMABloggen ute i världen”

 1. jeNk skrev:

  Måste säga att jag är stolt och nästan lite mallig att jag fått skriva för Sherdog… :lol:

 2. mma skrev:

  Grymt skrivet jeNk! Hoppas du får fortsatt förtroende från dom så ni kan ha ett samarbete, skulle hjälpt svensk mma!

  det gör ni redan i högsta grad dock!

 3. AntonL skrev:

  Grymt Jenk :)

  Men om vi skall vara realistiska nu så tycker jag att Finland kan arrangera bättre matcher än oss svenskar, ta tex våran Bielkheden, var kommer att han att fightas snart? I Suomi!

  Nu jävlar måste Sverige ta tag i saken och arrangera fler matcher över 70 kg och gärna fler matcher i -84 och uppåt.

  Orkar inte med dessa småa killar under -65 kg, det säljer inte och det har finnarna insett.

  Jag låter kritisk och proviserande, men jag skriver detta för Sveriges bästa och att man måste konkurera ut finnarna en gång för alla :)

 4. AntonL skrev:

  Förslag till nästa Superior Challenge som kanske inte är så realistiskt för tillfället.

  Reza Madadi vs Bendy Casimir
  Hamid Corassanni vs Ivan Buchinger
  Assan Njie vs Ansar Chalangov
  Diego Gonzales vs Magomed Shikshabekov
  Bobby Rehman vs Gadzjimurad Omarov
  Ilir Laitifi vs Besike Gerenava
  Tor Troeng vs Alexander Shlemenko

  Då pratar vi om tuffa matcher och då kan jag lova att jag skulle komma ner och titta :)
  För mycket russofil må jag vara , men det är alltid kul att få ta del av deras tankar och åsikter på deras hemsidor som motsvarar denna tex.

 5. yonsson skrev:

  Riktigt bra skrivet!

 6. Freddo skrev:

  Tyckte galan var riktigt bra!
  Måste ge ett pluss till svensk publik….som applåderar utländska fighters, inga burop….klappar vid rätt tillfällen.
  Det enda som var dåligt då jag satt på parkett va den jäkla TV producent som skötte storbilden. Bytte vinklar och filmade coacherna /publik när de låg nere på marken…..

 7. Daniel skrev:

  Freddo, jag var också där, galan var helt ok, tyvärr var domarna blinda en match, några matcher var riktigt tråkiga, men överlag helt ok, dock så buades det en del när “fel” fighter vann en av matcherna (samma match som domarna satte på sig ögonbindeln). Lite tråkigt att dom kastade in en fighter i sista stund till maddog, han körde över den stackars killen som en ångvält.

 8. eric skrev:

  blinda domare? kasta in och kasta in, killen blev ju skadad. vad ska man göra?

 9. Robert skrev:

  Japanen var kung, likaså galan var jävla kul att se. :)

  Dock för oss som inte pysslar med detta så undrar jag varför det var ett par som hade tejp på ryggen?

 10. julle skrev:

  Kul!

 11. Daniel skrev:

  Eric, vad pratar du om? Jag menade det robert snacka om, att japanen vann.

 12. Norre skrev:

  Bra skrivet!

 13. Kemal skrev:

  Grymt Jenk!
  Tummen upp!

 14. freddo skrev:

  @Daniel
  Håller med om att i den matchen var det ett riktigt tveksamt domslut. Men tycker det var legitemerat “bu”:lol: Inget “UFC” bu……om du förstår vad jag menar.

  Men jäklar vad irretrad jag blev på kameravinklarna när man inte såg ett skit när det gick ner på marken från parkett.

 15. Daniel skrev:

  Jag håller med, jag satt o bua lite själv :mrgreen:

  Och jag håller även med om att dom filma lite konstigt, men men, tycker ändå det var en ganska hög nivå på galan. Vet inte om jag saknade ringflickor eller om det var ganska skönt att dom inte fanns där.

 16. Alle skrev:

  Hmm…hur resonerar ni om att japanen vann mot Diego?

  Diego styrde alla ronder, kanske inte sista men definitivt de första 2 ronderna. Han hade rygg på honom hela första ronden och i andra så fick han in flera hårda träffar än vad japanen fick. Ni kanske ska börja träna lite mma själva innan ni börjar att diskutera om att fel person vann.

  Diego är en av Sveriges och europas främsta fighters. Att bua åt våra egna fighters är väldigt repektlöst och speciellt när de fightas pa hemma plan!!!

  Dessutom så var det definitivt kvällens bästa fight…hur fan kan man bua åt det!!!????

 17. Robert skrev:

  Fan vad känsligt det där var då… folket buade väl över domslutet och inte över Diego som fighter.

 18. Daniel skrev:

  Alle, större delen av publiken buade åt resultatet för dom/vi tyckte att japanen var bättre, och borde ha vunnit. Sen skiter väl jag ganska mycket i att du tycker Diego är nån superfighter, resultatet var inte rättvist.

  Dessutom så buar folk oftast inte åt fightern i sig, utan domarna/resultatet, men det är ju inte direkt så att man kan gå och framföra sina åsikter någonstans och enda sättet att få ut dom på är att bua.

  Jag håller med om att det var kvällens bästa match, men din åsikt skiljer sig totalt från min, och att sitta här och klanka ner på min bedömningsförmåga utan att veta något om mig säger mer om dig än om någon annan. Dessutom att säga att japanen “kanske” vann sista ronden säger mycket om hur “opartiskt” du kollade på den matchen.

 19. Alle skrev:

  Dombeslutet…det var en självklar vinst för Diego i mina ögon i alla fall.

  Men men…domarn dömer och vinsten gick till Gonzales

 20. Daniel skrev:

  Japp, och machida vann mot shogun. :wink:

 21. Richard skrev:

  AntonL, snarare så är det så att det är tungviktarna som inte orkar, se på TUF t.e.x :roll: .
  Överlag är det mer fart och action i de lättare viktklasserna imo.

 22. Rebel-Ape skrev:

  Skit stort JeNk :) proud of u… fortsätt så bara!

 23. Styrkan skrev:

  Den lille spanjoren var grym. Dom borde ta hit honom igen och låta honom gå mot någon som är i hans storlek.

 24. Henkepenke skrev:

  GRATTIS GUBBAR! Ni har gjort pappa stolt!

 25. C skrev:

  Håller med Alle… jag tycker Diego var en värdig och självklar vinnare.

 26. "Erik" skrev:

  Någon som vet om det går att se SC4 fighterna nu i efterhand? ska galan visas på tv tex?

 27. Alle skrev:

  Daniel…

  Antar att du tog åt dig lite väl för fort. Mitt svar var rent generellt angående matchen, men eftersom du verkar ha tagit åt dig av min kommentar så tycker jag att du och jag borde ha en armbrottningsmatch… Vad sägs? :wink:

 28. Niclas 1 skrev:

  Riktigt bra gjort JeNk!!
  Kul: MMAbloggen goes international!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235