Uppdatering inför morgondagen

Följande inlägg är ursprungligen skrivet för Gustav Didrons egen blogg på Västerbottens-Kuriren. Besök den för mer från Västerbottens MMA-scen á la Didron!

Dagen före dopparedagen… Lite ändringar. Positiva!

Kim Carnérus har otroligt glädjande och överaskande fått match på galan mot en Kazach(?) vid namn Dimitar “Azlan” Dimitrov, någon som enligt alla rykten så långt ska vara en riktig tuff jävel? Så umeåpubliken får se vår främsta thaiboxare gå sin hittills tuffaste match imorgon.

Jonas Hellqvist motståndare Karan från Stockholm Shoot sumpade sin match genom att inte fixa HIV test, vilket krävs i alla svenska MMA matcher. Ersättaren för Karan blir stentuffe Daniel Engström ifrån Telge MMA. Plötsligt har vi en potentiell “fight of the night” i faggorna! Daniel kommer i absolut toppform då han åkte på en snöplig submission förlust mot Victor Cheng på The Zone bara för en vecka sedan. Daniel slog ner Cheng under matchen och var millimeter ifrån att segra mot favoriten. Den här matchningen blir ännu tuffare för Jonas än den ursprungliga. Engström är i form, benhård och revanschsugen efter att ha gjort en riktigt bra match mot en av Sveriges bästa fighters. Jonas måste utföra sin gameplan till punkt och pricka för att ta hem det här. Ett gott råd till er som varit kloka nog att köpa biljetter till denna gala… Titta inte bort under den här matchen, det kommer att hända grejer…

Förköpsbiljetterna till Battle of Botnia håller på att sälja slut. Det finns dock fortfarande ett antal biljetter kvar på ICA Ålidhem som enda försäljningsställe. Passa på. Chansen är stor att Battle of Botnia knäcker publikrekordet för svensk MMA på 2400 i publiken på The Zone förra veckan. Fantastiskt!

I övrigt kan sägas att vätskebanta suger gigantiska älgballar? En isbit framstår som en gudagåva. En rinnande kran som en oas av njutning. Man ser med vargblick på oljebestänkta vattenpölar. Efter att ha sett det åtråvärda vattnet spola i toaletten så slickar man sig ofrivilligt om munnen. Fyra timmar kvar till invägning och vätska nu?
Petflaskan med vatten och ett rör resorb står på kylning… mmmmmmhhh

One Response to “Uppdatering inför morgondagen”

  1. john skrev:

    och jävlar vilken fin gala det blev. bra arrangerat, tajt schema, duktiga fighters. har bara goda saker att säga om battle of botnia och hoppas på se en uppföljning!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235