Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Aleksander säger det alla tänker

Aleksander säger det alla tänker

“Man kan få till ett avtal med UFC, jag vet att de har flexibla kontraktsystem. Allt det här snacket om strikta kontrakt och krav för att skriva på kommer från Vadim Finkelstein själv.  Han vill lyckas med sitt affärsprojekt genom Fedors matcher.”

Aleksander Emelianenko har pratat med en rysk tidning och översättningen kommer från Sherdogs forum. Och man kan väl säga att Aleksander säger det alla tänker. Så länge Finkelstein är manager för Fedor Emelianenko lär han inte hamna i UFC. Från M-1 global har man sagt att man gärna pratar med UFC och att flera organisationer är intressanta. Men med de krav man ställt känns UFC som en omöjlighet. Samtidigt kanske Finkelstein till slut är redo att släppa på kraven för att behålla sin stjärna.

19 Responses to “Aleksander säger det alla tänker”

 1. Matador! skrev:

  Hoppas detta kommer fram till fedor, some brother advise should do some difference!!!

 2. Hepek skrev:

  Word Aleks!

 3. Micke skrev:

  Det finns nog ingen som betalar så bra som ufc.. så kommer inte fedor.. är han bara rädd att förlora.

 4. eric skrev:

  är väl det att m-1 ska vara med och bestämma, tävla i sambo etc som är grejen. hoppas han dumpar dom, m-1 är bara maffia och skit.

 5. dp skrev:

  Vissa organisationer kanske betalar högre summa per match som t.ex. Affliction men det är ungefär som att vinna på lotto, du får pengarna en gång och sen då? UFC betalar kanske en mindre men iaf en konsistent summa pengar, man vet att det inte kommer bli fuck-ups och man vet att man kommer ha sitt jobb och tjäna pengar sålänge man presterar. Affliction var dömt redan från start.

 6. Morgall skrev:

  Låt Dana white och fertittas åtminstonde få träffa Fedor, vad säger det om Fedor själv då?

  Dem har ju för fan inte ens träffat varandra ansikte mot ansikte, hur ska man då kunna kompromissa om kontrakt. Det är ju inte meningen att Finkelstein ska vara den enda som ska ha dialog med UFC, ne nån jäkla ordning borde det ändå vara.

  “hmm varför får jag en känsla av a la Don King”.

 7. David skrev:

  äntligen!
  där satt den!

 8. fang skrev:

  Hmm, har en känsla att de problem som Fedor har med UFC’s kontraktförslag inte är pengarelaterade. Sist Fedor förhandlade med UFC sa han ju själv att det var dom som hade det bästa förslaget rent ekonomiskt.

  Snarare är det förbudet mot hans deltagande i sambotävlingar och det faktum att det inte går att bryta ett kontrakt om man är regerande mästare som ställer till det…

  Att Fedor skulle vara rädd för konkurrensen i UFC är skrattretande, vem förutom Brock skulle kunna ge honom en match?

 9. Emil skrev:

  Ni kan släppa Sambo diskussionerna. Fedor får tävla i sambo sålänge det inte är för nära inpå en ufcfight (med tanke på skaderisk osv). 90-120 dagar före en fight i ufc får inte fedor köra sambotävlingar vilket är helt och hållet förståeligt.

 10. jt skrev:

  Känns som om Fedor är lite för lojal för sitt eget bästa! Vore han inte det så skulle han skita i Sambo, Ryssland och Vadim. Öppna upp gym i USA och tävla för UFC, men riktigt så jobbar ju inte Fedor. Han ser det som en ära att representera Ryssland och Sambo, men vad Mr Finkelstein har gjort för att Fedor inte ska lämna honom har jag inte en aning om :???:

 11. Antonl skrev:

  Där har ni svaret på varför Aleksander lämnade Red Devil och har skapat ett eget team.

 12. julle skrev:

  Nu framstår Finklestein eller vad han hette som värsta ormen som jag har börjat hata till 100%

 13. skurtbert skrev:

  Men vilken kackig nivå på kommentarerna idag. Att snacka maffiametoder eller inte förstå om nån inte vill flytta till andra halvan jordklotet för ett jobb känns ju lite navit.

  Aja, kanske bara jag som är trött…

 14. jt skrev:

  @skurtbert:

  Det jag menade var att om Fedor var en Hoe för $$$ som vissa verkar tro så tror jag att han skulle tjäna mer på att fightas för UFC och öppna en massa gym i USA.

  Är iofs också lite trött…

 15. ronny skrev:

  Pengar pengar pengar det är vad sporten handlar om , när pengarna rullar in då sammlas gamarna.

 16. Alexander on tour skrev:

  Detta är inte alls vad jag tänkt! Jag har mer utgått från Fedors uttalande: UFC behandlar inte fighters som människor och inte bara vilkoren, utan framför allt sättet villkoren läggs fram är inte acceptabla.

  DET baserar jag mina tankar på, inte nån manager.

 17. jb skrev:

  det känns mer som fedors uttalande är = vadims uttalande

  kan det vara så att vadim har avstängningskoden till fedors processor och det är därför fedor måste lyda ;)

 18. Farjuah skrev:

  Ska jag vara ärlig så tycker jag inte att Brock är ett särskillt hot mot fedor, Arlovski fighten var mycket farligare. Först när jag såg Lesnar - mir 2 så var jag lite “wow, brock var bra”, dock innan jag granskade den lite närmare. Brock gjorde ju inget exceptionellt mot mir, han vann på det enda sätt han kunde vinna på. Han såg rentav dålig ut stående, och så fort han blev träffad tog han matchen till marken, där han använde sin vikt.

  Tror inte han skulle klara sig särskillt länge mot fedor.

 19. Alexander on tour skrev:

  Vem fan skulle våga feltolka Fedor!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235