Dagens bild

Om du undrar hur du skulle se ut om Dan Henderson petar dig i ögat så kommer svaret här:

11 Responses to “Dagens bild”

 1. Peter skrev:

  Att försvara sig genom att fösa en öppen hand mot ansiktet är ju som sådant ganska vanligt. Man vill ju kontrollera motståndarens huvud…

  Men precis som inside legkicks slutar det ofta i ett illegalt slag, och det bör väl iaf tas upp till dialog hurvida sådant ska påverka poäng.

 2. LittleBro skrev:

  http://se.youtube.com/watch?v=PaaO9wvwLOM

  Kunde varit mycket värre se bara länken ovan det gör ont

 3. Sebastian H skrev:

  shit, det där såg inte trevligt ut :shock:

 4. rasmus skrev:

  Rich Franklin med en blåtira. Det ser man inte varje dag. :mrgreen:

 5. Karl-GSP skrev:

  Skulle inte direkt kalla det där en blåtira :P

 6. Alexander on tour skrev:

  Nja, jag tycker dock man ska kunna ha knuten näve när man skjuter fram handen mot motståndaren. Vet inte vad jag ska tro. Hendo verkade inte mena det. Dock slog han ett slag med fingrarna utsträckta och petade Rich i ögat precis när han var helt slut och behövde vila.

  Men som ovan sagt, sånt här händer ju ibland.

 7. Maria Byström skrev:

  Det där är mina takter det. Liknar mina blåklockor ;-)

 8. Alexander on tour skrev:

  Jobba på boxningen lite mer Maria så slipper du blåtirorna hehe :wink:

 9. db skrev:

  Han får väl sluta att stoppa ögonen i Hendos fingrar då! Hur svårt kan det va? ;)

  Har de icke tv-sända matcherna dykt upp nånstans på det världsomspännande internetet än? Nån som har en länk att avvara?

 10. Anders skrev:

  tycker att fouls oavsett om dom är gjorda med vilje eller inte skall ses mer allvarligt på. ta tex. en pungspark eller en ögon poke, det är inget som man ara kn återhämta sig från och alt är som innan efter att man vilat en minut.
  det spelar ju ingen som helst roll om det var med vilje som någon petade en i ögat, man kommer ändå att se sämre pga det och ha ett underläge i matchen, att få ett poäng avdrag vore faktiskt ganska rättvist tycker jag… :neutral:

 11. yonsson skrev:

  Det var väl Anthony Johnson som blev tokpekad i ögat vilket ledde till operation. Motiveringen från motståndaren var att han hade brutit handen massa gånger så han var tvungen att slå slaget som en handflata. :shock: Go ursäkt när man ligger där och ska operara ögat.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235