Dagens bild

Fightmetric, som är ett datorbaserat bedömningssystem, redovisar ovanstående från helgen stora snackis Lyoto Machida vs Mauricio “Shogun” Rua. Många med mig ifrågasätter domslutet att ge Machida vinsten men en klen tröst för Shogun är att han i alla fall får ytterligare en chans på bältet inom en snar framtid enligt en twittrande Dana White.

14 Responses to “Dagens bild”

 1. Hulkster skrev:

  Tack för den spoilern..

 2. Antonio skrev:

  Ett tips till alla som är rädda för att åka dit på spoilers är att hålla sig borta från den här typen av sidor. Om jag inte vill få reda på resultaten innan jag sett en gala så är MMA-bloggen den sista sidan jag går in på.

 3. jeNk skrev:

  @Hulkster

  Tråkigt att höra att du inte sett galan än och detta inlägg förstörde lite av nöjet. Vi på MMABloggen har en policy att inte ha några spoilers i ett dygn efter en gala, hur lång tid hade du tyckt vara lämpligt?

 4. mma skrev:

  men skitsnack, jag håller mig borta från ALLT tills jag sett galan. Går inte ens in på aftonbladet för att det KAN ha hänt något XD Vänta med att gå in på mma Nyhetssidor tills du sett galan!

 5. Hulkster skrev:

  Jag har hängt en hel del på denna förträffliga sida och detta är 1:a gången jag åkt på en spoiler här, men skitsamma verkar inte som jag missat någon bra match allafall.

  Denna sida är den enda jag “vågar” gå in på innan jag sett en gala eftersom ni är så pass noga med att skriva om det är spoiler men nu vet jag vad som gäller.:cool:

  Simma lugnt.

 6. Mathias skrev:

  bilden talar för sig själv Mauricio Shogun Rua The Real UFC Light Hevy Weight Champ!!

 7. Anders E skrev:

  japp där har vi det på papper för de som inte tror på videobevis…

 8. Pulvertomte skrev:

  Octagon control då`?

 9. Jake skrev:

  Vadå Pulvertomte?, tyckte du Machida hade den?

  Rua var heeelt klart vinnare!, satt och hejjade när dom skulle avslöja vem som vann.. vilken besvikelse!

 10. julle skrev:

  Dana White kan hålla käften, hans jävla organisation är ett skämt

 11. Per skrev:

  jag tyckte machida var lite cool förut..men det är inte cool att öppna en match som han gjorde..han trodde säkert själv att det skulle bli en lätt match…kolla påå hans stance i början av matchen (såg ut som en bruce lee film från 70 talet) han har mixat in för mycket karate i MMA det kommer inte hålla länge..snart kan alla hur han slås.. jag är helt säker på att A silva skulle spöa skiten ur honom….machida vet att han fick pisk… När de frågar Machida tycker du att du vann matchen? då svara han..alla domarna tyckte de iaf….fast i det svartet tycker jag faktist att han säger.(undermedvetet) jo han vann, fast jag hade en jävla tur med domarna.

 12. Jake skrev:

  okej jooz

 13. dMFp skrev:

  Det var ju inte förvånande att Cecil Peoples var en av dommarna! :evil:

 14. pjotr skrev:

  Machida vann ju klart, vilken match har ni andra sett???

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235