Dagens bild

Framgångsrecept?

Satoshi Ishii på Xtreme Couture med Randy.

13 Responses to “Dagens bild”

 1. ljungsryd skrev:

  Bara för att man tar ett os-guld i judo betyder det fan inte att man blir bra på MMA.

 2. Reellron skrev:

  Xtreme Couture är nog ett bra camp för Ishii att kunna anpassa sin Judo till MMA samtidigt som han lär sig strikes.

 3. Joakim Borgudd skrev:

  klart man inte blir bäst i världen bara för att man har ett OS-guld, men med tanke på att killen är typ 22 år och verkligen vill gå in för MMA har han alla förutsättningar att lyckas. killar som parysian och andra judokillar som lyckats i MMA är ju inte i närheten av Ishiis nivå som judokas. Tex Hidehiko Yoshida som också tagit OS-guld och gått över till MMA har ju trots mindre bra record lyckats ganska bra med tanke på vilka han mött. Och då var han 30 år gammal när han debuterade..

 4. Jonas skrev:

  en gång i tiden tyckte jag Couture va en grov bjässe

  den tiden är förbi :cool:

 5. greg skrev:

  Det gör ju nästan ont i ögonen att titta på ishii, så ful är han

 6. fgargea skrev:

  Greg, and that should make any sense at all? troll.

 7. db skrev:

  Har man drivet och den fysiska förmågan att ta ett OS-guld i Judo så klarar man nog att lära sig de andra delarna i MMA.

 8. Morgall skrev:

  Josh koscheck var ren brottare innan han gick in i ultimate fighter serien, och är nu en av welter divisionens top fighters.

  Man får liksom tänka på att alla är fighters är individer och att alla utvecklas olika fort.

 9. Givve skrev:

  Den här killen har alla förutsättningar att gå långt i MMA, han är ung, en av världens bästa tävlande Judokas, men ändå tror jag att han saknar ödmjukheten för att gå långt.

  Jag menar, var det inte den här killen som utmanade Fedor efter sitt OS guld?

 10. Alexander on tour skrev:

  Att utmana Fedor var ett smart drag. Han vet ju att den matchen aldrig skulle bli av och på så sätt får han all publicitet utan risk. Skulle den mot förmodan blivit av hade han loosat utan att ha någon skam dragen över sig, Fedor är ju ändå bäst i världen och det är ingen skam att loosa mot champen. Hade han vunnit hade han varit superstar över en natt.

 11. Peter A skrev:

  Ishii borde intensivträna sin stand-up med en boxnings och en muay-thai coach, då det är där hans game har det största gapande hålet. Xtreme Couture är nog ett bra ställe för att lära sig det.

  Sen borde de “bygga” hans karriär, som Bas försökte med Kimbo ungefär. Ge honom matcher som är logiska, och mata honom inte till erfarna tungviktare. Han borde inte ens börja i UFC tycker jag.

 12. Joakim Borgudd skrev:

  Ang Ishiis storlek jämfört med Randy, han är inte alls stor för att vara tungviktare i judo, eftersom de inte har någon övre gräns för den viktklassen. Med sina dryga 180cm och 108 är han bland dom mindre där, men lyckades ändå vinna guld! Många av dom andra väger över 130 och är runt 2 meter långa.

 13. db skrev:

  http://fiveouncesofpain.com/2009/01/04/satoshi-ishii-makes-surprise-appearance-during-sengokus-seventh-battle/

  Lite nyheter om Ishiis liv och levende…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235